Ataman: ”Türkiye Kupası'na hazır durumdayız...”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 18. hafta maçında Banvit’i 93-85 mağlup eden Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“İyi bir maç oldu. Banvit takımı özellikle coach Hakan Demir geldikten sonra iyi basketbol oynuyor, sert oynuyor ve hücumda doğru işleri yapıyor. Biz, zaman zaman zorlandık. Son çeyrekte ideal beşimize döndükten sonra arayı açma şansı bulduk. Larkin, Beaubois, Simon ve Dunston hücumda çok ciddi katkı verdiler. Tabi bu tip maçlarda gönül istiyor ki genç oyuncularımızdan da katkı alalım ama maalesef dakikaları çok iyi kullanamıyorlar. Böyle olunca da Euroelague’de bazı maçlarda bize bu güveni vermiyorlar. Güven verdikleri zaman da oynatıyoruz. Bugün de öyle bir maç oldu. İyi basketbol oynadık zaman zaman. Türkiye Kupası’na hazır durumdayız.”

Oyuncumuz Brock Motum ise toplantıda şöyle konuştu: “Zorlu bir mücadele oldu. Banvit güçlü bir takım. Son oynadığımız maçtan bu yana kendilerini çok geliştirdiklerini görüyorum. Belki harika oynamadık ama galibiyeti elde ettik. Şimdi Türkiye Kupası için hazırlanmamız gerekiyor.”

Tags:
  • Banvit
  • Brock Motum
  • Ergin Ataman