Ataman: ''En iyi şekilde mücadele edip, kazanmaya çalışacağız...''

Turkish Airlines Euroleague dördüncü hafta maçında 25 Ekim 2018, Perşembe günü Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Fenerbahçe’yi analiz ederken, en son maçlarını izledim ve Tyler Ennis’in ayağının kırılmasından dolayı çok üzgün olduğumuzu ifade etmek isterim ve hem kendisine hem Fenerbahçe’ye geçmiş olsun diyorum. Çok üzücü bir sakatlık olduğunu gördüm. Acil şifalar dilerim kendisine. Fenerbahçe ile Euroleague’de oynayacağımız maç, tabi ki zor bir maç olacak. Fenerbahçe, Euroleague’in en önemli favorilerinden olan bir takım. Özellikle Euroelague maçlarında çok konsantre ve tempolu basketbol oynayan, Euroleague’i çok iyi tanıyan bir head coach ve oyunculardan kurulu bir takım. Ama biz de özellikle Fenerbahçe ile oynadığımız son iki maçı kazanmış olmanın özgüveniyle ve oyuncularımızın mücadele, istek ve arzularına inandığımızdan dolayı maçta en iyi şekilde mücadele edip, kazanmaya çalışacağız...”

 


Oyuncumuz Vasilije Micic ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Fenerbahçe ile oynayacağımız karşılaşma her zamanki gibi zorlu geçecek. Fenerbahçe iyi basketbol oynuyor ve Euroleague’e ilk üç maçlarını kazanarak başladılar, bu, iyi bir başlangıç. Son maçlarında Zalgiris Kaunas’ı deplasmanda mağlup ettiler, bence önemli bir sonuç. Hepimiz biliyoruz ki Fenerbahçe en güçlü rakibimiz ve bu maça en iyi şekilde hazırlanmaya gayret ediyoruz. Bence, kazandığımız Cumhurbaşkanlığı Kupası’nın ardından rakibimiz daha motive bir şekilde maça gelecek ve bizi kendi evimizde yenmek için ellerinden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalışacaklar. Ama biz de teknik kadromuza çok inanıyoruz. Bizi maça en iyi şekilde hazırlayacaklar ve biz de maça hazır olacağız.”

Etiketler:
  • Fenerbahçe
  • Ergin Ataman
  • Vasilije Micic