BSL’de Frutti Extra Bursaspor’a Konuk Oluyoruz...

ING Basketbol Süper Ligi beşinci hafta maçında Frutti Extra Bursaspor’a konuk oluyoruz. 26 Ekim 2019, Cumartesi günü Tofaş Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 20:00’de başlayacak ve Tivibuspor 2 ile TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

ING Basketbol Süper Ligi’nin dördüncü haftasında Anadolu Efes, Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol’u Sinan Erdem Spor Salonu’nda 109-69 mağlup etmiş, Frutti Extra Bursaspor ise OGM Ormanspor’u deplasmanda 82-81 yenmişti. Ligde dördüncü haftanın ardından Anadolu Efes üç galibiyet ve bir mağlubiyet ve averaj ile dördüncü, Frutti Extra Bursaspor da üç galibiyet ve bir mağlubiyet ile altıncı sırada yer alıyor.

Anadolu Efes, Frutti Extra Bursaspor maçı ile birlikte Türkiye’deki 1528. resmi maçına çıkacak. Takımımız, bugüne kadar Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde 1393, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 23, Türkiye Kupası’nda 108, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Basketbol Süper Ligi’nde 1394. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, ligde bugüne kadar oynadığı 1393 karşılaşmada 1076 galibiyet, 314 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (galibiyet yüzdesi: % 77,24)

Anadolu Efes ile Frutti Extra Bursaspor birbirleri ile ilk kez karşı karşıya gelecek.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • ING Basketbol Süper Ligi
  • Frutti Extra Bursaspor