Ergin Ataman: “Maçın tamamında kontrol bizdeydi...”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 22. hafta maçında Tofaş’ı 87-79 mağlup eden Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Bizim için önemli bir galibiyet oldu. Hem ligdeki sıralamamız açısından hem de moral açısından. Geçtiğimiz hafta Giresun’da beklemediğimiz bir yenilgi almıştık. Bugün Tofaş karşısında iyi basketbol oynadık. Ligin flaş takımı Tofaş. Maçın tamamında kontrol bizdeydi. Tabi ki hedefimiz daha iyi oynamak. Bugün hem oyuncularımızın ortaya koyduğu mücadeleden hem de hücumdaki performanstan memnunum.”

Oyuncumuz Brock Motum ise toplantıda şöyle konuştu:“Zor bir maç olacağını biliyorduk. Tofaş ile yakın geçmişte PTT Türkiye Kupası finalinde karşılaşmıştık. Bizim için zorlu bir hafta oldu. Euroleague’de çift maçın olduğu bir haftaydı, bizim için de kötü geçen bir hafta oldu. Bu maçı kazanmamız gerektiğinin bilincindeydik. Şimdi Simon’un da aramıza katılması ile birlikte tam takımız. Umarım Türkiye Ligi’ni güçlü bir şekilde bitirmek için momentum yakalarız.”

Etiketler:
  • Brock Motum
  • Ergin Ataman