2015-16 EBI Spor Yönetimi ve Pazarlama Master Programı için başvuru dönemi başladı...

Euroleague Basketball ve Ca’ Foscari Üniversitesi, 2015-16 Euroleague Basketball Institute Spor Yönetimi ve Pazarlama Master programına ilişkin başvuru döneminin resmen açıldığını duyurdu.

Hem e-eğitim araçlarıyla kalite ve esneklik sunan hem de Avrupa'nın Barcelona, Venedik ve Berlin gibi üç önemli şehrinde öğrencileri sporla iç içe dört seanslık benzersiz bir yolculuğa çıkaran EBI Master programına geçtiğimiz yıllarda 36 farklı ülkeden toplam 186 öğrenci katılım göstermişti.

5-7 Ekim 2015'te İspanya'nın Barcelona şehrindeki Euroleague Basketball Genel Merkezi'nde gerçekleşecek ve toplam üç gün sürecek olan ilk seansta EBI Master programı, e-eğitim platformunda kullanılacak olan eğitim araçları ve takımların kurulması genel hatlarıyla tanıtılacak ve Euroleague Basketball Bölüm Yöneticileri tarafından sunumlar gerçekleştirilecek. Dört ay sürecek e-eğitim boyunca eğitmenler haftada bir kez internet üzerinden öğrencilerin sorularını yanıtlayacak. Öğrencilerin ayrıca sürekli öğrenimlerini test etmek üzere hazırlanmış olan sınavlardan geçmesi gerekecek.

15-17 Şubat 2016'da İtalya'nın Venedik şehrindeki Ca’ Foscari Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek olan ikinci seansta ise spor yönetimi ve pazarlamanın ardındaki akademik unsurlara odaklanılacak. E-eğitim ise üç ay daha devam edecek.

Almanya'nın Berlin şehrindeki Mercedes-Benz Arena'da gerçekleştirilecek olan üçüncü seansta ise öğrenciler, dünyanın en büyük spor etkinliklerinden olan Turkish Airlines Euroleague Final Four'un sahne arkasında dört gün geçirecek. Bunun yanı sıra, spor sektöründen misafir eğitmenler özel sunumlar gerçekleştirecek. Bein.Party, ESPN, FC Barcelona, IMG, NBA, New Era, Nike, Special Olympics, Turkish Airlines ve Twitter gibi şirketler, geçtiğimiz yıllarda katkı sağlayan şirketlerden bazıları olarak göze çarpıyor. Öğrenciler, kalan altı haftada final projelerini tamamlayacak ve gönderecek.

13-15 Temmuz 2016'da Ca’ Foscari Üniversitesi'nde gerçekleşecek dördüncü ve son seansta ise öğrenciler, hazırladıkları pazarlama planlarının sözlü savunmalarını yapacak ve Büyük Kanal'ın kıyısında gerçekleştirilecek olan mezuniyet törenine katılacak.

Bu programda öğrenciler, profesyonel kulüplerin ve spor şirketlerinin kendi pazarlarını analiz ederken ve global ortamda stratejilerini planlarken uyguladıkları metodolojileri ve araçları öğrenecek ve bunlara aşinalık kazanacak.

EBI Master programı; Kulüp Yöneticisi, Federasyon Personeli, Lig İdarecisi, Pazarlama Müdürü, Spor Salonu Personeli veya Etkinlik Direktörü olarak ya da spor sektörüne ürün / hizmet sağlayan şirketlerde çalışan veya çalışmak isteyen kişiler için tasarlanmıştır.

Programdan mezun olan öğrenciler Apple, Canada Basketball, Euroleague Basketball, FC Bayern Munich, FIBA, GoTelecom, IMG, NADA Germany, NBA, Nike Iberia, Zalgiris Kaunas gibi çok sayıda kurum ve kuruluşta çalışmaktadır.

Son başvuru tarihi 30 Eylül 2015'tir. Daha fazla bilgi için lütfen www.euroleague.net/ebi adresini ziyaret edin.

Şimdi başvurun

Etiketler:
  • EBI