2017-2018 Kombine Erken Satış Dönemi Başladı...

Türkiye’nin basketbolda en çok kupa kazanan takımı Anadolu Efes, 2017-2018 sezonu kombinelerini www.tixbox.com.tr ve maç günlerinde Abdi İpekçi Spor Salonu’nda açılan TIXBOX bilet gişesinde satışa sundu. Kombinelerini 30 Haziran’a kadar seçili tribün kategorilerinden kombine satın alan taraftarlar; orijinal maç forması, taraftar forması ve Anadolu Efes Şapkası gibi hediyelerin sahibi olacak. Ayrıca Anadolu Efes Fan Club üyeleri, tüm tribün kategorilerindeki kombine alımlarında yüzde 20 indirimden faydalanabilecek.

Anadolu Efes, basketbolseverleri 2017-2018 sezonundaki Turkish Airlines Euroleague ve Spor Toto Basketbol Ligi maçlarına davet ediyor.

Kulüp maskotu Çaylak ve Anadolu Efes Kızları’nın benzersiz performanslarıyla renk kattığı, Anadolu Efes’in Sesi Mustafa Özben’in coşkulu anonslarıyla heyecan yarattığı ve partner markaların eğlenceli etkinlikler gerçekleştirdiği Anadolu Efes maçları, basketbolseverlere 2017-2018 sezonunda da unutulmaz anlar yaşatacak.

Anadolu Efes taraftarları, özel hediyelerin sahibi olacak...

Yeni sezon kombinelerini P1 - P2 - S1 ve S2 kategorilerinden 30 Haziran’a kadar satın alarak “hızlı hücum yapan” taraftarlar orijinal maç formaları, taraftalar formaları ve lisanslı Anadolu Efes Şapkası gibi hediyelerin sahibi olacak.

Yeni sezon kombineleri tixbox.com.tr ve TIXBOX gişesinde...

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün biletleme operasyonlarından sorumlu partneri TIXBOX’ın internet sitesi www.tixbox.com.tr üzerinden satın alma yapabilecek olan taraftarlar, ayrıca maç günlerinde Abdi İpekçi Spor Salonu’nda açılan TIXBOX bilet gişesinden de diledikleri kategorilerin kombinelerine ulaşabilecek.

Ayrıca Anadolu Efes Fan Club üyeleri, tüm kombine alımlarında yüzde 20 indirimden faydalanabilecek. 

ANADOLU EFES 2017-18 KOMBİNE FİYATLARI

* P1, P2, S1 ve S2 kategorileri için geçerli olan hediyeler Yenileme ve Erken Satış Dönemi’nde alınan kombineler için geçerli olup, hemen teslim edilecektir.

Etiketler:
  • Kombine
  • TIXBOX