Kulübümüzün her sezon kombine sahiplerine ayrıcalık tanımak için hayata geçirdiği kombine yenileme dönemi, 2019 - 2020 sezonu için 13 Şubat Çarşamba günü başladı. Hali hazırda kombine sahibi olan taraftarlarımız, Mobilet mobil uygulaması veya www.mobilet.com adresinden kombinelerini kolaylıkla yenileyebilecekler.

25 Şubat Pazartesi gününe kadar sürecek olan kombine yenileme döneminin ardından 2019 - 2020 sezonu kombinelerimizin erken satış dönemi ise 27 Şubat Çarşamba günü başlayacak.

Hali hazırda kombine sahibi olan taraftarlarımız, Mobilet sistemindeki üyelik sayfalarında yer alan Cüzdan menüsüne giriş yaptıktan sonra bu menüde bulunan “Rezervasyonlarım” sekmesinden kombinelerini kolaylıkla yenileyebilecekler.

Kombinelerini yenileyen ya da erken satış dönemi içerisinde yeni kombine alan taraftarlarımıza Anadolu Efes Spor Kulübü tişörtü hediye edilecek...

Kombinelerini yenileyen ya da 30 Haziran öncesinde yeni kombine satın alan tüm taraftarlarımıza, kulübümüz tarafından Anadolu Efes Spor Kulübü Tişörtü hediye edilecek.

2019 - 2020 sezonunda da #BenimYerimBurası demek isteyen ve takımımızı hiçbir maçta yalnız bırakmak istemeyen tüm taraftarlarımızı kombine sahibi olmaya davet ediyoruz.

Etiketler:
  • Kombine
  • Anadolu Efes