32. Cumhurbaşkanlığı Kupası Basın Toplantısı yapıldı...

5 Ekim Çarşamba günü Fenerbahçe ile karşılaşacağımız 32. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın Basın Toplantısı bugün (3 Ekim Pazartesi) Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel’de gerçekleştirildi.

Toplantıya Anadolu Efes’ten Genel Direktör Alper Yılmaz, Takım Menajeri Özgür Alyüz, Baş Antrenör Velimir Perasovic ve Kaptanımız Doğuş Balbay katıldı.

Anadolu Efes Baş Antrenörü Velimir Perasovic Cumhurbaşkanlığı Kupası ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı: “Öncelikle keyifli bir maç ve keyifli bir sezon diliyorum. Bu kupaya geçen yılın finalisti unvanıyla katılıyoruz. Avrupa’nın en iyi liginde oynuyor olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bundan büyük mutluluk ve memnuniyet duyuyoruz. Herkes için keyifli bir maç olmasını diliyoruz...”

Takım kaptanımız Doğuş Balbay ise; ”Geçen yıl kazandığımız bu kupayı, bu sezon da kazanmak istiyoruz. Fenerbahçe yakından tanıdığımız bir ekip. Kadrolarını koruyup kaliteli transferler yaptılar. Şu anda sezona en hazır takımlardan biri konumundalar. Kupa müsabakası tek maç üzerinden oynanacağı için 40 dakikada en az hata yapan takım kupaya uzanacaktır. Çekişmeli bir maç olacak, galip gelmek bizi çok mutlu edecektir. Türk basketbol severlere güzel bir oyun izletebilmek ve Ankara seyircisini coşturmak arzusundayız. Fenerbahçe’ye de bu maçta ve Turkish Airlines Euroleague’de başarılar diliyorum. Sakatlıktan uzak, güzel bir sezon olsun.” şeklinde konuştu.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Doğuş Balbay
  • Fenerbahçe
  • Alper Yılmaz
  • Cumhurbaşkanlığı Kupası
  • Velimir Perasovic