Anadolu Efes Barcelona Lassa Deplasmanında...

Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague altıncı hafta karşılaşmasında 9 Kasım 2017, Perşembe günü İspanya’nın Barcelona Lassa takımı ile deplasmanda mücadele ediyor. Palau Blaugrana’da oynanacak olan karşılaşma TSİ 23:00’te başlayacak ve beIN Sports 3 ile beIN Sports Haber ekranlarından naklen yayınlanacak.

Avrupa arenasındaki 597. maçına çıkacak olan takımımız, bugüne kadar Avrupa kupalarında oynadığı 596 karşılaşmada 333 galibiyet ve 263 yenilgi (galibiyet yüzdesi: % 55,9) aldı.

2001-02 sezonundan itibaren katıldığı Turkish Airlines Euroleague’de ise 349. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, bu kupada bugüne kadar oynadığı 348 karşılaşmada 176 galibiyet ve 172 yenilgi (galibiyet yüzdesi: % 50,6) elde etti.

Anadolu Efes ile Barcelona Lassa Avrupa kupalarında bugüne kadar 22 kez karşılaşırken, takımımız yedi galibiyet ve 15 mağlubiyet aldı. İki ekip arasında FIBA organizasyonlarında oynanan 12 maçta takımımız dört galibiyet ve sekiz mağlubiyet elde ederken, Turkish Airlines Euroleague’de iki takım arasında oynanan 10 karşılaşmada takımımız üç galibiyet ve yedi mağlubiyet elde etti.

Turkish Airlines Euroleague’in beşinci haftasında Anadolu Efes, İspanya’nın Unicaja Malaga takımına Sinan Erdem Spor Salonu’nda 79-74 mağlup olmuş, Barcelona Lassa ise Yunanistan’ın Olympiacos takımını evinde 73-51 yenmişti. Euroleague’de beşinci haftanın ardından Anadolu Efes beş mağlubiyet ile 16. sırada, Barcelona Lassa ise iki galibiyet ve üç mağlubiyet ile dokuzuncu sırada yer alıyor.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Barcelona Lassa