Anadolu Efes - Darüşşafaka Doğuş karşılaşması anneleri mutlu edecek...

Türk basketbolunda ilklerin kulübü Anadolu Efes, partnerleri ile birlikte Darüşşafaka Doğuş karşılaşmasının öncesinde ve maç sırasında geçtiğimiz Pazar günü kutlanan Anneler Günü’ne özel tribün uygulamaları ve etkinliklere imza atacak. Anadolu Efes, Tozkoparan Ortaokulu Aile Birliği’nin düzenleyeceği Anneler Günü kermesinin yanı sıra hepsiburada.com’dan “Maçın Fırsatı” indirimi, Anadolu Sağlık Merkezi’nin check-up fırsatı ve Kahve Dünyası’nın kahve hediyeleriyle anneleri mutlu edecek.

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 30. haftasında 10 Mayıs Salı günü 19:00’da Darüşşafaka Doğuş’u Abdi İpekçi Spor Salonu’nda konuk edecek olan Anadolu Efes Spor Kulübü, partnerleri ve paydaşlarıyla birlikte yılın önemli günlerinde basketbolseverlere yönelik tribün uygulamaları ve özel etkinliklere imza atmaya devam ediyor.

Abdi İpekçi Spor Salonu’nda “Anneler Günü Kermesi”

Anadolu Efes Spor Kulübü, Darüşşafaka Doğuş karşılaşması öncesinde çok önemli konuklara ev sahipliği yapacak.

Turkish Airlines Euroleague One Team sosyal sorumluluk programı çerçevesinde 8 hafta boyunca Anadolu Efes Spor Kulübü antrenörleri ve One Team elçisi Cedi Osman’ın basketbol eğitimleri verdiği Güngören Tozkoparan Ortaokulu’nun Aile Birliği, maç öncesinde “Anneler Günü Kermesi” düzenleyecek.

Basketbolseverler, bu kermesle birlikte eğitime katkı sağlama fırsatı yakalarken Tozkoparan Ortaokulu’nda One Team eğitimlerine katılan öğrenciler de Anadolu Efes - Darüşşafaka Doğuş karşılaşmasını Abdi İpekçi Spor Salonu’nda hep birlikte izleyecek.

Hepsiburada.com’dan “Maçın Fırsatı”

Anadolu Efes taraftarları, kulüp partnerlerinden hepsiburada.com’un Anneler Günü’yle birlikte başlatacağı “Maçın Fırsatı” kampanyasıyla, sezon sonuna kadar cazip indirim fırsatlarından yararlanacak. Bundan sonraki maçlarda da devam edecek kampanyayla birlikte Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Anadolu Efes maçlarını takip eden taraftarlar, hepsiburada.com’un mobil uygulaması üzerinden kullanacakları promosyon koduyla birlikte seçili bir üründe avantajlı indirimden faydalanacak.

Anadolu Sağlık Merkezi’nden 10 kişiye check-up fırsatı

Anadolu Efes - Darüşşafaka Doğuş karşılaşmasında Anadolu Efes Fan Card uygulaması üzerinden check-in yapan 10 şanslı kişi, annelerine Anadolu Sağlık Merkezi’nden check-up hediye etme fırsatına yakalayacak.

Kahve Dünyası’ndan 13 Mayıs’a kadar “Anneler Günü” kampanyası

Anadolu Efes - Darüşşafaka Doğuş karşılaşması için maç biletini ya da kombine kartını Kahve Dünyası’ndaki kasa görevlilerine gösteren basketbolseverler, Anadolu Efes Spor Kulübü partnerlerinden Kahve Dünyası’ndan bir kahve satın aldıklarında “Anneler Günü” kampanyasından faydalanabilecek. 

Kahve Dünyası’nın tüm kahve çeşitlerini kapsayan kampanya, annesine henüz güzel bir sürpriz yapamamış olanlar için 10 - 13 Mayıs tarihleri arasında İstanbul içindeki tüm mağazalarda geçerli olacak.

Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki maçlarında her yaştan insanın eğlenceyi paylaştığı anlar yaratan Anadolu Efes Spor Kulübü, basketbolseverlere keyifli günler yaşatmaya devam edecek.

Etiketler:
  • Kahve Dünyası
  • hepsiburada.com
  • Anadolu Sağlık Merkezi
  • Spor Toto Basketbol Ligi
  • Darüşşafaka Doğuş