Anadolu Efes Fan Club Üyelerine KLM’den Küba’ya Uçak Bileti Kampanyası...

Türkiye’nin en kapsamlı taraftar platformu Anadolu Efes Fan Club’ta gerçekleştirdiği projelerle taraftarlarını mutlu etmeye devam eden Anadolu Efes Spor Kulübü, KLM Hava Yolları ile yaptığı iş birliği çerçevesinde beş taraftarına çift kişilik Havana bileti hediye ediyor. Basketbolseverlerin Amerika kıtasının en egzotik ülkelerinden biri olan Küba’nın başkentine gitmek için Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması üzerinden kampanyaya katılmaları ve KLM Hava Yolları’nın yolcu üye programı Flying Blue’ya üye olması gerekiyor. Başvuru sırasına göre 10., 50., 100., 250. ve 500. taraftarların bilet kazandığı kampanyada son iki şanslı kişi kısa süre içerisinde belirlenecek. Üstelik bilet kazanan taraftarlar, kazanımlarını bir yıl içerisinde kullanma hakkına da sahip oluyor.

Anadolu Efes, iş birliği içerisinde olduğu markalarla birlikte Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması üzerinden basketbolseverlere özel kampanyalar sunmayı sürdürüyor.

KLM Hava Yolları ile gerçekleştirdiği kampanyalarla birlikte basketbolseverlerin sezon başından bu yana Amsterdam’a gitmesini sağlayan Anadolu Efes, şimdi de taraftarlarına Küba seyahati fırsatı sunuyor.

Basketbolseverlere Havana’ya bilet hediyesi...

KLM Hava Yolları’nın yolcu üye programı Flying Blue’ya üye olan Anadolu Efes Fan Club üyeleri, iki kişilik gidiş-dönüş Havana ekonomi bileti kazanma şansı yakalıyor.

Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması’ndaki başvuru sıraları esas alınarak 10., 50., 100., 250. ve 500. taraftarlar, üç ay içerisinde biletleme yaptırmalarının ardından kazanımlarını uçağın ilgili sınıfının müsaitlik durumuna göre bir yıl içerisinde kullanma hakkına da sahip oluyor.

İlk üç talihlinin belirlendiği kampanyaya Anadolu Efes taraftarlarının ilgisi ise çok yüksek. Son iki talihlinin de çok kısa süre içerisinde belirlenmesi bekleniyor.,

Anadolu Efes Fan Club, basketbolseverlere çok özel sürprizler sunuyor...

Türkiye’nin en kapsamlı taraftar platformu Anadolu Efes Fan Club, 2016-2017 sezonu başından bu yana olduğu gibi gelecek günlerde de basketbolseverlere çok özel sürprizler sunmaya devam edecek.

Anadolu Efes partnerlerinin Fan Club üyelerine özel kampanyalarına mobil uygulama üzerinden ulaşabilen taraftalar, ayrıca Sezon Açılış Daveti, Alper Yılmaz ile Taraftar Sohbeti, Anadolu Efes Oyuncularıyla Birlikte Kahve Dünyası’nda Çikolata Atölyesi, Takım Uçağıyla Kaunas seyahati gibi özel etkinliklere ücretsiz katılma imkanına da sahip oluyor.

Basketbolseverler, Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması’nı App Store ve Google Play Store’dan indirdikten sonra saniyeler içerisinde Fan Club üyesi olabiliyor.

Etiketler:
  • Anadolu Efes Fan Club
  • KLM Havayolları