Anadolu Efes, Herbalife Gran Canaria Deplasmanında...

Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague altıncı hafta karşılaşmasında 8 Kasım 2018, Perşembe günü İspanya’nın Herbalife Gran Canaria takımı ile deplasmanda mücadele ediyor. Gran Canaria Arena’da oynanacak olan karşılaşma TSİ 23.45’te başlayacak ve beIN Sports 3 ile beIN Sports Haber ekranlarından naklen yayınlanacak.

Avrupa arenasındaki 627. maçına çıkacak olan takımımız, bugüne kadar Avrupa kupalarında oynadığı 626 karşılaşmada 343 galibiyet ve 283 yenilgi (galibiyet yüzdesi: % 54,8) aldı.

2001-02 sezonundan itibaren katıldığı Turkish Airlines Euroleague’de ise 379. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, bu kupada bugüne kadar oynadığı 378 karşılaşmada 186 galibiyet ve 192 yenilgi (galibiyet yüzdesi: % 49,2) elde etti.

Anadolu Efes ile Herbalife Gran Canaria, Avrupa kupalarında birbirleri ile ilk kez karşı karşıya gelecek.

Turkish Airlines Euroleague’in beşinci haftasında Anadolu Efes, İtalya’nın AX Armani Exchange Olimpia Milan takımına deplasmanda 80-81 mağlup olmuş, Herbalife Gran Canaria ise Rusya’nın Khimki takımına deplasmanda 87-72 yenilmişti. Euroleague’de beşinci haftanın ardından Anadolu Efes üç galibiyet ve iki mağlubiyet ile yedinci sırada, Herbalife Gran Canaria ise bir galibiyet ve dört mağlubiyet ile 15. sırada yer alıyor.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Herbalife Gran Canaria