Anadolu Efes İçin Sinan Erdem’e...

Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague yedinci hafta karşılaşmasında 16 Kasım 2018, Cuma günü Yunanistan’ın Panathinaikos OPAP takımını konuk ediyor. Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 20:30’da başlayacak ve beIN Sports 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Avrupa arenasındaki 628. maçına çıkacak olan takımımız, bugüne kadar Avrupa kupalarında oynadığı 627 karşılaşmada 344 galibiyet ve 283 yenilgi (galibiyet yüzdesi: % 54,9) aldı.

2001-02 sezonundan itibaren katıldığı Turkish Airlines Euroleague’de ise 380. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, bu kupada bugüne kadar oynadığı 379 karşılaşmada 187 galibiyet ve 192 yenilgi (galibiyet yüzdesi: % 49,3) elde etti.

Anadolu Efes ile Panathinaikos OPAP Avrupa kupalarında bugüne kadar 27 kez karşılaşırken, takımımız dokuz galibiyet ve 18 mağlubiyet aldı. İki ekip arasında FIBA organizasyonlarında oynanan altı maçta takımımız iki galibiyet ve dört mağlubiyet elde ederken, Turkish Airlines Euroleague’de iki takım arasında oynanan 21 karşılaşmada takımımız yedi galibiyet ve 14 mağlubiyet elde etti.

Turkish Airlines Euroleague’in altıncı haftasında Anadolu Efes, İspanya’nın Herbalife Gran Canaria takımını deplasmanda 94-90 mağlup etmiş, Panathinaikos OPAP ise bir diğer Yunan ekibi Olympiacos’u evinde 93-80 yenmişti. Euroleague’de altıncı haftanın ardından Anadolu Efes dört galibiyet ve iki mağlubiyet ile yedinci sırada, Panathinaikos OPAP ise yine dört galibiyet ve iki mağlubiyet ve averaj ile dördüncü sırada yer alıyor.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Panathinaikos OPAP