Anadolu Efes’in Yeni Sezon Kombineleri ve Maç Biletleri Mobilet’te Olacak...

Son iki sezonda kırdığı seyirci rekorları ve kapalı gişe maç sayısıyla tribün doluluğunda Avrupa’nın en başarılı takımlarından olan Anadolu Efes Spor Kulübü, 2020-2021 sezonu öncesinde yeni partnerlik anlaşmalarını hayata geçirmeye devam ediyor.

Yeni anlaşma kapsamında, Anadolu Efes’in 2020-2021 sezonu kombineleri ve maç biletleri; sosyal keşif, planlama ve bilet alma platformu Mobilet’te olacak.

Mobilet’in yenilikçi ve kullanıcı alışveriş deneyimi ile Anadolu Efes’in maç biletlerine ve kombinelerine kolaylıkla ulaşabilecek Anadolu Efes taraftarları, takımlarının paket bilet seçeneklerine de Mobilet’ten ulaşabilecek.

Dijital bilet uygulaması devam edecek...

Anadolu Efes’in uzun süredir uyguladığı, basketbolseverlere büyük kolaylık sunan ve kağıt israfını önleyerek ağaç varlığının korunmasına destek olan dijital bilet seçeneği, Mobilet sisteminde de sürecek.

Biletlerini dijital ortamda satın alarak akıllı telefonlarına indiren basketbolseverler, Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki Anadolu Efes maçlarına kısa süre içerisinde giriş yapmaya devam edecek.

Ayrıca basketbolseverler, Anadolu Efes ile Mobilet’in partnerlik anlaşmasından önce aldıkları 2020-2021 sezonu kombinelerini de önümüzdeki günlerde Mobilet sistemine aktararak herhangi bir mağduriyet yaşamayacaklar. Kombine aktarım yöntemi, önümüzdeki günlerde Anadolu Efes Spor Kulübü’nün internet sitesi ve sosyal medya hesaplarında paylaşılacak.

Anadolu Efes Spor Kulübü, 2020-2021 sezonu öncesinde yeni partnerlik anlaşmalarına imza atarak partner ekosistemini büyütmeye ve Türk basketbolunun ekonomik gücüne katkı sağlamaya devam edecek.

Anadolu Efes'in 2020-2021 tüm sezon kombinesini Mobilet üzerinden satın almak için buraya, 2020-2021 Euroleague kombinesini satın almak için ise buraya tıklayın...