Anadolu Efes - Kızılyıldız mts Maçında Cumhuriyet Bayramı Coşkusu...

Turkish Airlines Euroleague’in beşinci haftasında 29 Ekim 2019, Salı günü Sırbistan’ın Kızılyıldız mts takımını konuk edeceğimiz karşılaşma, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusuna ev sahipliği yapacak. Türkiye Cumhuriyeti’nin 96. kuruluş yıldönümüne özel etkinliklerin gerçekleştirileceği karşılaşma, Sinan Erdem Spor Salonu’nda 20:30’da başlayacak ve beIN Sports HD3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Avrupa arenasındaki 663. maçına çıkacak olan takımımız, bugüne kadar Avrupa kupalarında oynadığı 662 karşılaşmada 367 galibiyet ve 295 yenilgi (galibiyet yüzdesi: % 55,4) aldı.

2001-02 sezonundan itibaren katıldığı Turkish Airlines Euroleague’de ise 415. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, bu kupada bugüne kadar oynadığı 414 karşılaşmada 210 galibiyet ve 204 yenilgi (galibiyet yüzdesi: % 50,7) elde etti.

Anadolu Efes ile Kızılyıldız mts, Avrupa kupalarında bugüne kadar 10 kez karşılaşırken, takımımız altı galibiyet ve dört mağlubiyet aldı. İki ekip arasında FIBA organizasyonlarında oynanan dört maçta takımımız iki galibiyet ve iki mağlubiyet elde ederken, Turkish Airlines Euroleague’de iki takım arasında oynanan altı karşılaşmada takımımız dört galibiyet ve iki mağlubiyet elde etti.

Turkish Airlines Euroleague’in dördüncü haftasında Anadolu Efes, İspanya’nın Real Madrid takımını Sinan Erdem Spor Salonu’nda 76-60 mağlup etmiş, Kızılyıldız mts ise İspanya’nın Barcelona takımına evinde 65-73 yenilmişti. Euroleague’de dördüncü haftanın ardından Anadolu Efes üç galibiyet ve bir mağlubiyet ile üçüncü, Kızılyıldız mts ise bir galibiyet ve üç mağlubiyet ile 13. sırada yer alıyor.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Kızılyıldız MTS