Anadolu Efes Kızları, Fan Club üyelerimizle birlikte Kahve Dünyası’nın Çikolata Atölyesi’ne katıldı...

Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki maçlarımızda performanslarıyla maç deneyimine farklı bir boyut katan Anadolu Efes Kızları, 12 Fan Club üyemizle birlikte Kahve Dünyası’nın Çikolata Atölyesi’ne katıldı. Kahve Dünyası’nın Veliefendi Fabrika Mağazası’nda düzenlenen etkinlikte, mobil uygulamamız üzerinden bugüne kadar en az 150 puan kazanan Fan Club üyeleri, Anadolu Efes Kızları ile birlikte hem keyifli zaman geçirdi hem de damak zevklerine uygun çikolatalar yaptı.

Kulüp partnerlerimizden Kahve Dünyası, Veliefendi Fabrika Mağazası’nda 25 Şubat Cumartesi günü çok özel konuklarını ağırladı.

Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması üzerinden bugüne kadar 150 puan kazanan Fan Club üyeleri, Anadolu Efes Kızları ile birlikte Çikolata Atölyesi’ne katıldı.

Kahve ve çikolatanın tarihine yolculuk

İstanbulluların, kahve ve çikolatanın tarihi yolculuğunu deneyimlediği ve Kahve Dünyası ürünlerinin yapılış süreçlerini yerinde gördüğü Veliefendi Fabrika Mağazası’nda düzenlenen Atölye’de tüm konuklar damak zevklerine uygun çikolatalar yaptı.

Bu keyifli etkinliğe katılan Fan Club üyeleri, unutulmaz bir gün yaşadıklarını belirtirken Anadolu Efes Kızları ile birlikte bol bol fotoğraf çektirme imkanı da buldular.

Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması App Store ve Google Play Store’da

Anadolu Efes taraftarlarının Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki iç saha maçlarına gelerek puan kazanabildikleri ve kısa süre önce yenilenen Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması, basketbolseverlere çok özel fırsatlar sunuyor.

Kahve Dünyası Çikolata Atölyesi gibi keyifli etkinliklere Anadolu Efes ailesiyle birlikte katılma imkanı bulan taraftarlar, ayrıca mobil uygulama sayesinde partner markaların indirim ve avantaj dolu kampanyalarından da yararlanabiliyor.

Basketbolseverler, Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması’nı App Store ve Google Play Store üzerinden kolaylıkla indirebiliyor.

Anadolu Efes, basketbolseverlere yönelik eğlenceli etkinlikler düzenlemeye ve mobil uygulama üzerinden taraftarlarına çok özel fırsatlar sunmaya 2016-2017 sezonu boyunca devam edecek.

Etiketler:
  • Kahve Dünyası
  • Anadolu Efes Kızları