Anadolu Efes Kombinelerinde Özel Hediyeler İçin Son Günler...

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün 2017-2018 sezonu için satışa sunduğu kombinelerin satışına www.tixbox.com.tr üzerinden devam ediliyor. Basketbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği kombineler için hediye kazanma döneminde ise son günlere yaklaşılıyor. Kombinelerini 30 Haziran Cuma gününe kadar seçili kategorilerden alan basketbolseverler; orijinal beyaz forma, mavi taraftar forması ve Anadolu Efes Şapkası gibi hediyelerin sahibi olacak. Üstelik Anadolu Efes Fan Club üyeleri, tüm tribün kategorilerindeki kombine alımlarında yüzde 20 indirimden faydalanabilecek.

Basketbolseverler, gelecek sezon Euroleague ve Basketbol Süper Ligi maçlarında geçerli olacak Anadolu Efes kombinelerine yoğun ilgi gösteriyor. Pek çok tribün kategorisinde kombineler tükenme aşamasına gelirken, kombine alımlarında özel hediyeler kazanma fırsatında ise sona yaklaşılıyor.

Son gün 30 Haziran...

Yeni sezon kombinelerini P1 – P2 – S1 ve S2 kategorilerinden 30 Haziran’a kadar satın alarak “hızlı hücum yapan” taraftarlar; adidas Orijinal Beyaz Forma, adidas Taraftar Mavi Forma ve New Era Anadolu Efes Şapkası gibi hediyelerin sahibi olacak.

Anadolu Efes Fan Club üyelerinin tüm kategorilerde yüzde 20 indirimle satın alabildiği kombinelerin satışı ise www.tixbox.com.tr üzerinden gerçekleştiriliyor. Sisteme giriş yapan taraftarlar, birkaç dakika içerisinde kombinelerini kolaylıkla satın alabiliyor.

Anadolu Efes’in 2017-2018 sezonu kombine fiyatları ve basketbolseverlere yönelik hediyeleri ise şu şekilde:

KATEGORİ KOMBİNE FİYATI %20 İNDİRİMLİ HEDİYE
P1 4500 TL 3600 TL adidas Orijinal Beyaz Forma
P2 3750 TL 3000 TL adidas Orijinal Beyaz Forma
S1 2250 TL 1800 TL adidas Taraftar Mavi Forma
S2 1400 TL 1120 TL New Era Anadolu Efes Şapka
T1 975 TL 780 TL  
T2 550 TL 440 TL  
T4 200 TL 160 TL  

Bu tribün kategorileri haricindeki bölümler için kombine satışı yapılmıyor.

Taraftarlar salon değişimi halinde mağduriyet yaşamayacak...

2017-2018 sezonu için kombine satın alan taraftarlar, Anadolu Efes’in iç saha maçlarını Abdi İpekçi Spor Salonu haricindeki bir salonda oynaması halinde herhangi bir mağduriyet yaşamayacak.

Abdi İpekçi Spor Salonu için satın alınan kombineler, salon değişimi halinde yeni salon için de geçerli olacak ve bu kombinelerin koltuk geçişleri, satın alınan tribün kategorisine eş değer şekilde yapılacak.

Ayrıca Anadolu Efes taraftarları, yeni salondaki koltuklarının yerini değiştirme veya para iadesi alarak kombinelerini iptal etme hakkına da sahip olacak.

Türkiye’de basketbolun geniş kitlelere yayılmasında en büyük paya sahip olan Anadolu Efes Spor Kulübü, özel tribün uygulamalarıyla basketbol tutkunlarını mutlu etmeye 2017-2018 sezonunda da devam edecek.

Etiketler:
  • Kombine
  • Anadolu Efes