Anadolu Efes Maç Biletleri Artık Mobilet’te...

Basketbolseverlere, dijital dönüşüm vizyonu kapsamında 2016 - 2017 sezonundan bu yana dijital bilet hizmeti veren, maçlarında eğlenceli ve coşkulu bir basketbol deneyimi sunan Anadolu Efes Spor Kulübü, biletleme operasyonları alanında çok önemli bir iş birliğine imza attı. Anadolu Efes Spor Kulübü’nün yeni biletleme partneri Mobilet oldu. Anlaşma kapsamında Anadolu Efes’in maç biletleri artık www.mobilet.com adresi, iOS ve Android işletim sistemlerinde kullanılabilen Mobilet mobil uygulaması ve maç günlerinde Sinan Erdem Spor Salonu önündeki Mobilet gişesinden yapılacak.

Kurulduğu günden bu yana Türk basketbolunun dünya genelinde tanınmasına ve büyümesine katkıda bulunan Anadolu Efes Spor Kulübü, yeni bir partnerlik anlaşmasını daha hayata geçirdi.

Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki Turkish Airlines EuroLeague ve Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi maçlarında her yaştan basketbolseveri ağırlayan, özellikle çocukların ve ailelerin keyifli vakit geçirmesini sağlayan Anadolu Efes’in maç biletleri, artık bilet alma deneyimini yeniden tanımlayan, sosyal keşif ve planlama platformu olarak konumlanan Mobilet tarafından satılacak.

2018 - 2019 sezonu kombine satışları sona eren Anadolu Efes’in 2019 - 2020 sezonu kombineleri de 2019 yılı içerisinde Mobilet’te satışa sunulacak.

Basketbol sevgisini daha geniş kitlelere ulaştıracak partnerlik anlaşması...

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün kullanıcılara kolay, güvenli ve hızlı bir bilet satın alma süreci sunan Mobilet ile yaptığı partnerlik anlaşması, basketbol sevgisinin daha geniş kitlelere ulaşmasına da destek olacak.

Kullanıcıyı tanıyarak zaman içinde onlara uygun etkinlikleri karşısına çıkartan bir sisteme sahip olan Mobilet, topluluk yönetimi deneyimi ile daha fazla kişinin Anadolu Efes maçlarını takip etmesine olanak sağlayacak. Anadolu Efes maçlarına toplu bilet satın almak isteyen basketbolseverler de Mobilet ile iletişime geçerek bu işlemi kolaylıkla gerçekleştirebilecekler.

Ayrıca Anadolu Efes’in daha önce basketbolseverlerin kullanımına sunduğu dijital bilet ve bilet transferi gibi hizmetlerin sürmesini sağlayacak olan partnerlik anlaşması, taraftarlara pek çok yeni hizmet de sunacak.

Basketbolseverler için bilet rezervasyonu olanağı...

Kendileri için bilet satın alan taraftarlar, Mobilet’in bilet rezervasyon uygulaması kapsamında arkadaşları için 4 saat süreyle bilet rezerve edip Anadolu Efes maçlarını arkadaşları ile yan yana da takip edebilecekler.

“BiletinBenden” uygulaması, bilet hediye etme fırsatı sunacak...

Mobilet’in basketbolseverler tarafından beğeniyle kullanılan “BiletinBenden” uygulaması da Anadolu Efes maçları için geçerli olacak.

Basketbolseverler, satın aldıkları biletleri, Mobilet sisteminde tanımlı STK’lara (TOÇEV, TEGV, Tog, Habitat v.b.) transfer ederek, bilet satın alma imkanı olmayan kişilere bilet hediye edebilecekler.

Anadolu Efes Spor Kulübü, daha fazla markanın basketbol ekonomisine ilgi duyması için çalışmalar yapmaya devam edecek.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Mobilet