Anadolu Efes Medya Günü’ne ev sahipliği yaptı...

Euroleague Basketball ile Anadolu Efes Spor Kulübü, 2014-15 Euroleague sezonu öncesinde düzenlenen Medya Günü’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Anadolu Efes Spor Kulübü Tesisleri’nde gerçekleştirilen etkinlikte kulübün yeni sezon kadrosu ve oyuncuların yeni sezonda giyeceği formalar tanıtıldı.

Yoğun geçen kamp ve hazırlık maçlarının ardından sabahın erken saatlerinde başlayan fotoğraf ve video çekimleri sırasında oyuncular eğlenceli dakikalar yaşarken, fotoğraf çekimlerinde ise profesyonel mankenlere taş çıkarttılar. Tüm sezon boyunca kullanılacak çekimlerin tamamlanmasının ardından, Anadolu Efes’in yeni sezon kadrosu ile oyuncuların yeni sezonda terleteceği formaların tanıtımı yapıldı.

Türkiye’de basketbolun markası Anadolu Efes, her zaman olduğu gibi 2014-15 sezonuna da büyük zaferler hedefleyerek giriyor. Yeni sezonda takımın başına ülkesinde ve Avrupa’da sayısız başarıya imza atmış Dusan Ivkovic’i getiren Anadolu Efes, kadrosuna Avrupa’nın en önemli oyuncularından Nenad Krstic, Stratos Perperoglou, Stephane Lasme, Dario Saric, Matt Janning ve Dontaye Draper’i katarken, milli oyuncu Cenk Akyol da tekrar yuvaya döndü. Bunun yanında yeni sezonda Ümit Milli Takım’la Avrupa Şampiyonluğu yaşayan Cedi Osman, Emircan Koşut ve Efekan Coşar ile Genç Milli Takım’la Avrupa Şampiyonluğu yaşayan Furkan Korkmaz ve Okben Ulubay da A Takım kadrosunda yer alacak.

38 yıllık köklü tarihi boyunca Türkiye’de ve Avrupa’da kazandığı başarılar ve kupalarla Türk basketbolunun gururu olan Anadolu Efes, nice zaferleri beklediği yeni sezonda basketbol dünyasının en prestijli markalarından AND1’ın ürettiği iki yeni özel formayla mücadele edecek.

Etiketler:
  • euroleague
  • Anadolu Efes