Anadolu Efes, Olympiacos karşılaşmasında Bilecikli genç basketbolcuları ağırladı...

Türk basketbolunda ilklerin öncüsü Anadolu Efes Spor Kulübü, Bilecik Bozüyük Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun kız basketbolcularına unutulmaz bir gün yaşattı.

Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerinde basketbol sevgisinin daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayan Anadolu Efes, Adana Vakıfbank Ortaokulu’yla karşı karşıya geldikleri maçta aldıkları farklı mağlubiyet sonrasında fazlasıyla üzülen ve kamuoyunun dikkatini çeken kız basketbolcuları, Olympiacos karşılaşmasında ağırladı. Genç basketbolcular, karşılaşma öncesinde Anadolu Efes’in başarılı oyuncuları kaptan Doğuş Balbay ve Cedi Osman’la tanışırken maç öncesinde Anadolu Efes oyuncuları için bir çıkış koridoru da oluşturdular.

Medyada yer alan haberlerin ardından Anadolu Efes Spor Kulübü Genel Direktörü Alper Yılmaz, Bilecik Bozüyük Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu basketbolcularını Turkish Airlines Euroleague’deki Olympiacos karşılaşmasına davet etti.

Gerekli izinlerin alınmasıyla birlikte Abdi İpekçi Spor Salonu’na aileleri ve öğretmenleriyle birlikte gelen genç sporcular, Anadolu Efes’in benzersiz maç deneyimini yerinde yaşarken, karşılaşma öncesinde Anadolu Efes Spor Kulübü Genel Direktörü Alper Yılmaz, kaptan Doğuş Balbay ve Cedi Osman’la tanıştılar.

Anadolu Efes’in özel konukları, karşılaşma öncesinde Anadolu Efes oyuncuları için bir çıkış koridoru da oluşturdular.

Ayrıca genç basketbolcuların Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oldukları anons edildiğinde, tüm basketbolseverler Bilecikli konukları ayakta alkışladılar.

Unutulmaz bir gün yaşayan basketbolcular, Olympiacos karşılaşmasına davet edildikleri için gururlandıklarını da ifade ettiler.

Etiketler:
  • Anadolu Efes