Anadolu Efes Rönesans TED Ankara Kolejliler deplasmanında...

Anadolu Efes, Spor Toto Basketbol Ligi 29. hafta maçında Rönesans TED Ankara Kolejliler ile deplasmanda mücadele ediyor. 4 Mayıs 2016, Çarşamba günü Ankara Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 20:30’da başlayacak ve NTV Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Spor Toto Basketbol Ligi’nde 28. hafta maçında Anadolu Efes Muratbey Uşak Sportif’i 71-65 mağlup etmiş, Rönesans TED Ankara Kolejliler ise Trabzonspor Medical Park’ı deplasmanda 79-63 yenmişti.

Ligde 28. haftanın ardından Anadolu Efes 22 galibiyet ve altı mağlubiyet ile ilk sırada, Rönesans TED Ankara Kolejliler ise dokuz galibiyet ve 19 mağlubiyet ile 14. sırada yer alıyor.

Anadolu Efes ile Rönesans TED Ankara Kolejliler arasında ligin ilk yarısında Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Anadolu Efes 75-72 kazanmıştı.

Anadolu Efes, Rönesans TED Ankara Kolejliler maçı ile birlikte Türkiye’deki 1386. resmi maçına çıkacak. Takımımız Spor Toto Basketbol Ligi’nde bugüne kadar 1263, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 20, Türkiye Kupası’nda 99, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Spor Toto Basketbol Ligi’nde 1264. maçına çıkacak olan Anadolu Efes birinci ligde bugüne kadar oynadığı 1263 karşılaşmada 979 galibiyet, 281 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (galibiyet yüzdesi: % 77,51)

Anadolu Efes ile Rönesans TED Ankara Kolejliler arasında bugüne kadar oynanan 24 karşılaşmada takımımız 21 galibiyet ve üç mağlubiyet elde etti.

Anadolu Efes rakibi ile Türkiye Ligi’nde oynadığı 22 karşılaşmanın 19’unda sahadan galibiyet ile ayrılırken, iki ekip arasında Türkiye Kupası’nda bugüne kadar oynanan iki karşılaşma da Anadolu Efes lehine sona erdi.

Etiketler:
  • Spor Toto Basketbol Ligi
  • Rönesans TED Ankara Kolejliler