Anadolu Efes Spor Kulübü Basketbol Yaz Kampları Bir Yıllık Aranın Ardından Geri Dönüyor...

Anadolu Efes Spor Kulübü altyapı antrenörlerinin denetim ve koordinatörlüğünde gerçekleştirilen, yüzlerce çocuğun temel basketbol eğitimi almasını sağlayan ve Anadolu Efes altyapı takımları için oyuncu taramalarının da yapıldığı Anadolu Efes Spor Kulübü Basketbol Yaz Kampları, bir yıllık aranın ardından geri dönüyor. 2020 yılında Covid-19 salgını sebebiyle gerçekleştirilemeyen organizasyon; Haziran-Temmuz aylarında, 2004 - 2010 yılları arasında doğan erkek basketbolcu adaylarının katılımıyla düzenlenecek. Smart Casual Event tarafından Gloria Sports Arena ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Basketbol Yaz Kampları’nın “ödemesiz” ön kayıt süreci 1 Mayıs 2021 Cumartesi gününe kadar sürecek. Ön kayıt döneminin ardından açılacak erken kayıt sürecinde ailelere %15 indirim fırsatı sunulacak Anadolu Efes Spor Kulübü Basketbol Yaz Kampları için Anadolu Efes Fan Club üyeleri de ekstra %5’lik indirimin sahibi olacak.

İlk iki yılında basketbolcu olmayı hayal eden çocuklardan ve ailelerinden büyük ilgi gören Anadolu Efes Spor Kulübü Basketbol Yaz Kampları, bir kez daha çok sayıda sporcu adayına ev sahipliği yapacak.

Anadolu Efes Spor Kulübü Basketbol Yaz Kampları, 28 Haziran - 3 Temmuz 2021 ve 3 Temmuz - 8 Temmuz 2021 olmak üzere iki farklı dönemde düzenlenecek.

2004 - 2010 yılları arasında doğan erkek çocukların katılabileceği organizasyonun ön kayıtları ise 1 Mayıs 2021’e kadar devam edecek. Türkiye’nin en büyük spor tesisi Gloria Sports Arena’da 5 gece / 6 gün konaklayacak olan katılımcılar, temel basketbol eğitimi almalarının yanı sıra yüzme, golf, futbol, masa tenisi gibi farklı spor branşlarıyla ilgili eğlenceli çalışmalara da katılacak.

Organizasyonun gerçekleştirilememesi halinde kayıt ücretleri iade edilecek...

Anadolu Efes Spor Kulübü Basketbol Yaz Kampları’nın ödemesiz ön kayıtları, 0850 441 16 78 numaralı telefondan veya https://www.smartcasualevent.com/ adresinden gerçekleştirilebiliyor. Organizasyonun Covid-19 salgını sebebiyle yapılamaması durumunda ise kayıt ücretleri kayıpsız şekilde iade edilecek.

Ayrıca 1 Mayıs 2021’den sonra başlayacak erken kayıt döneminde %15 indirimden yararlanabilecek aileler, Anadolu Efes Fan Club üyeleri olmaları halinde de ekstra %5’lik indirim oranından faydalanabilecek.

Anadolu Efes Spor Kulübü, Gloria Sports Arena ve Smart Casual Event, basketbol dolu keyifli bir yaz tatili geçirmek isteyen tüm basketbolcu adaylarını Anadolu Efes Spor Kulübü Basketbol Yaz Kampları’na bekliyor.