Anadolu Efes Spor Kulübü, Euroleague Devotion Pazarlama Ödülleri’nde Finale Kaldı...

Turkish Airlines EuroLeague’de en iyi pazarlama yapan takımların seçildiği EuroLeague Devotion Pazarlama Ödülleri’ni en çok kazanan takım olan Anadolu Efes, bir kez daha finalde. 2018 - 2019 sezonu boyunca gerçekleştirdiği pazarlama faaliyetleri ile taraftarlarını mutlu edecek etkinlikler gerçekleştiren ve tribün doluluğu oranın bir önceki sezona göre %125 artıran Anadolu Efes, 40 takım arasından finale kalmayı başardı. Anadolu Efes’in finaldeki rakipleri ise AX Armani Exchange Olimpia Milan, FC Barcelona, Bayern Münih, KIROLBET Baskonia Vitoria-Gasteiz, Lokomotiv Kuban, Olympiacos, Valencia Basket ve Zalgiris Kaunas olacak. EuroLeague Devotion Pazarlama Ödülleri’nde altın, gümüş ve bronz ödüllerini kazanan takımlar 10 Temmuz 2019 Çarşamba günü belli olacak.

EuroLeague Devotion Pazarlama Ödülü’nü kazanan ilk ve tek Türk takımı Anadolu Efes, ülkemizi uluslararası organizasyonlarda başarıyla temsil etmeye devam ediyor.

2010, 2013 ve 2017 yıllarında EuroLeague Devotion Pazarlama Altın Ödülü’nü kazanan ve Avrupa genelinde bu ödülü üç kez kazanan tek takım olma gururunu da elinde bulunduran Anadolu Efes, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da finale kaldı.

40 takımın pazarlama çalışmaları değerlendirmeye tabi tutuldu...

EuroLeague Devotion Pazarlama Ödülleri’nin ilk değerlendirme sürecinde Turkish Airlines EuroLeague’den 16 ve EuroCup’tan 24 takımın pazarlama faaliyetleri, iletişim çalışmaları, topluluk yönetimi ve bilet satış organizasyonları incelendi.

Yapılan değerlendirme sonucunda Anadolu Efes Spor Kulübü; AX Armani Exchange Olimpia Milan, FC Barcelona, Bayern Münih, KIROLBET Baskonia Vitoria-Gasteiz, Lokomotiv Kuban, Olympiacos, Valencia Basket ve Zalgiris Kaunas ile birlikte finale kaldı.

EuroLeague Devotion Pazarlama Ödülleri’nde kazanan takımlar, 10 Temmuz 2019 Çarşamba günü Barselona’da gerçekleştirilecek toplantıda açıklanacak.