Anadolu Efes Spor Kulübü, Euroleague maçları için deplasman turu düzenliyor...

Basketbolseverlere yönelik projeleriyle ülkemizde basketbol sevgisini daha geniş kitlelere ulaştıran Anadolu Efes Spor Kulübü, Turkish Airlines Euroleague’deki deplasman maçlarında taraftarlarına, takımlarını yerinde izleme olanağı sunuyor. Efestur aracılığıyla Euroleague’in ilk deplasman maçından itibaren düzenlenen turlarda Anadolu Efes taraftarları deplasmanda da takımlarının yanında olmanın keyfini yaşıyor.

Anadolu Efes Spor Kulübü, Efestur ayrıcalığıyla basketbolseverlerin Turkish Airlines Euroleague’deki yurtdışı deplasman maçlarına gitmelerini kolaylaştırıyor.

Düzenlenen turların kapsamında otel konaklama, otel-spor salonu transferi, zorunlu seyahat sigortası ve Efestur rehberlik yardımı gibi hizmetler bulunuyor.

Barselona’dan Moskova’ya, Madrid’den Atina’ya…

Basketbolseverler, bu turlarda sezon boyunca Milano, Bamberg, Atina, Barselona, Moskova, Kazan, Kaunas ve Madrid gibi Avrupa’nın en önemli kentlerine seyahat etme şansı yakalıyor. Ayrıca Anadolu Efes Fan Club üyelerine başvuru sürecinde öncelik tanınıyor.

Anadolu Efes Spor Kulübü ve Efestur işbirliğinde düzenlenen deplasman turlarına katılmak isteyen basketbolseverler, faruk.senturk@efestur.com adresine mail atarak ya da 0538 095 08 05 telefon numarasını arayarak başvuruda bulunabilirler.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Efestur