Anadolu Efes Spor Kulübü ile Kahve Dünyası'nın Partnerlik Anlaşması Yenilendi...

Kısa süre önce EuroLeague tarafından dördüncü kez “Avrupa’nın En İyi Pazarlama Yapan Kulübü” seçilen Anadolu Efes, uzun süreli partnerleriyle iş birliğine hız kesmeden devam ediyor.

Sosyal izolasyon döneminde bile yeni partnerlik anlaşmalarına imza atan Anadolu Efes, Kahve Dünyası ile arasındaki partnerlik anlaşmasını da yeniledi.

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün en uzun süreli partnerlerinden biri olan Kahve Dünyası, anlaşma uyarınca 2020 – 2021 sezonunda da Anadolu Efes’in iş birliği yapacağı markalardan biri olacak.

Kahve Dünyası basketbolseverlerin maç deneyimine lezzet ve eğlence katmayı sürdürecek

“Hepimizin Ortak Noktası” mottosuyla herkesin gönlünde taht kuran Kahve Dünyası, uzun süredir olduğu gibi yeni sezonda da Sinan Erdem Spor Salonu VIP Lounge’taki alanında basketbolseverlerin eğlence, coşku ve heyecan dolu maç deneyimine kahveleri ve ikramları ile lezzet katmayı sürdürecek.

Ayrıca Anadolu Efes Fan Club üyeleri için pek çok Kahve Dünyası sürprizleri de Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması’nda yayınlanacak.

Dekorasyonu, farklı menüsü ve ürünleriyle, self-servis hizmet konseptiyle öne çıkan ve en önemlisi bir deneyim mağazası kimliğine sahip Kahve Dünyası Fabrika Veliefendi, Anadolu Efes Spor Kulübü taraftar etkinliklerine de ev sahipliği yapıyor. İçerisinde bulunan çikolata atölyesi ile farklı deneyim fırsatları sunan Kahve Dünyası Fabrika mağazası yeni sezonda da Anadolu Efes taraftarları için özel sürpriz ve organizasyonlar yapmaya devam edecek.

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün EuroLeague’in kurumsal sosyal sorumluluk programı One Team sosyal sorumluluk projelerine de katkı sunan Kahve Dünyası, gelecek dönemde de bu tip projelere destek sağlamaya devam edecek.

Anadolu Efes Spor Kulübü, yeni sezonun heyecanını hep birlikte yaşamak ve #BenimYerimBurası demek için tüm basketbolseverleri Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki Anadolu Efes maçlarına çağırıyor.

Etiketler:
  • Kahve Dünyası
  • Partner