Anadolu Efes Spor Kulübü, Koruncuk Vakfı Çocukları ile ''One Team'' diyecek...

Anadolu Efes Spor Kulübü, Turkish Airlines Euroleague’in sosyal sorumluluk programı “One Team” çerçevesinde, 2016-2017 sezonundaki ilk projesini korunma ihtiyacındaki çocukları topluma kazandırmak amacıyla kurulmuş olan Koruncuk Vakfı ile birlikte gerçekleştirmeye başladı.

Anadolu Efes Spor Kulübü, kız-erkek 16 çocuğa sekiz hafta boyunca basketbol aracılığıyla kişisel beceri geliştirme, iletişim, spor bilgisi ve spor kültürü eğitimleri verecek. Anadolu Efes’in U16 A Takımı ve One Team programı antrenörü Ozan Havuzlu ve Koruncuk Vakfı eğitmenleri tarafından verilmeye başlanan eğitimler, toplamda sekiz hafta sürecek. One Team programına Anadolu Efes kaptanı ve One Team Elçisi Doğuş Balbay da katılacak.

Kurulduğu günden bu yana sportif başarıların yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de Türk sporuna öncülük eden Anadolu Efes, 2016-2017 sezonundaki ilk One Team projesine başladı.

11-14 yaş aralığındaki 16 kız ve erkek öğrencinin katılacağı eğitimler, toplamda sekiz hafta sürecek. Eğitimler sırasında her hafta farklı bir konuda farkındalık çalışmaları yapılacak.

Basketbol sporunun tanıtılması, takım ruhu oluşturma, koordinasyon, hedef koyma, hayal kurma, basketbolcu duruşu, karar verme, problem çözme gibi konular, çocuklara eğlenceli eğitimler ve oyunlarla aktarılacak. Her hafta yapılan çalışmalar raporlanarak çocukların sosyal gelişimi de gözlemlenecek.

Program süresince One Team’e katılan çocuklar, Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki Anadolu Efes maçlarını da yerinde izleme fırsatı bulacak.

Kaptan Doğuş Balbay da eğitim çalışmalarına katılacak...

Anadolu Efes Spor Kulübü Yıldız A (U16) Takımı ve One Team programı antrenörü Ozan Havuzlu’nun yanı sıra Koruncuk Vakfı öğretmenlerinin yönetiminde yapılan ve Anadolu Efes Spor Kulübü kaptanı ve One Team elçisi Doğuş Balbay’ın da katılacağı eğitim çalışmalarında, Koruncuk Vakfı çocuklarının sosyal gelişimlerine katkıda bulunulacak.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Doğuş Balbay
  • One Team
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Ozan Havuzlu
  • Koruncuk Vakfı