Yeni Sezon Kadromuz ve Formalarımız, EuroLeague Medya Günü’nde Tanıtıldı...

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün 2018 - 2019 sezonu Turkish Airlines EuroLeague Medya Günü, Anadolu Efes taraftarlarının da katılımıyla Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Medya mensuplarının da yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Anadolu Efes’in yeni sezon kadrosunun yanı sıra yeni sezon formaları da tanıtıldı. Anadolu Efes’in yeni sezon fotoğrafları ise kendisi de bir Anadolu Efes taraftarı olan ve kurgusal fotoğrafın Türkiye’deki üstadı Mehmet Turgut ile Fethi Karaduman tarafından çekildi.

Anadolu Efes Spor Kulübü; Turkish Airlines EuroLeague, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi, Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Türkiye Kupası’nda mücadele edeceği 2018 - 2019 sezonunun heyecanını medya mensupları, taraftarlar ve partner marka temsilcileri ile paylaştı.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirilen EuroLeague Medya Günü’ne katılan Anadolu Efes baş antrenörü Ergin Ataman ve oyuncular, yeni sezon öncesinde çok heyecanlı olduklarını belirtirken tüm basketbolseverleri ev sahibi olacakları karşılaşmalara beklediklerini belirttiler.

Anadolu Efes Fan Club üyeleri ve sosyal medya takipçileri de takım fotoğraflarında yer aldı...

Anadolu Efes, her sezon olduğu gibi bu sezon da EuroLeague Medya Günü’nde Anadolu Efes Fan Club üyelerini ve sosyal medya platformlarında kulüp hesaplarını takip eden basketbolseverleri ağırladı.

Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması üzerinden yayınlanan kampanyaya katılan ve 750 puan karşılığında etkinliğe katılma fırsatı bulan Fan Club üyelerinin yanı sıra sosyal medya üzerinden yayınlanan yarışmada en yaratıcı paylaşımları yapan 5 Anadolu Efes taraftarı da arkadaşları ile birlikte EuroLeague Medya Günü’ne katıldılar.

Hayranı oldukları basketbolcular ile tanışan ve fotoğraf çektiren Anadolu Efes taraftarları, aynı zamanda yeni sezonda kullanılacak pek çok görselde de yer aldılar. Anadolu Efes Spor Kulübü’nün yeni sezon fotoğrafları Mehmet Turgut ve Fethi Karaduman tarafından çekildi.