Anadolu Efes Spor Kulübü ve Kahve Dünyası arasındaki partnerlik anlaşması yenilendi...

Anadolu Efes Spor Kulübü ile Kahve Dünyası arasındaki partnerlik anlaşması, 2016-2017 sezonu öncesinde yenilendi. Uzun süredir Anadolu Efes’in resmi partnerleri arasında yer alan Kahve Dünyası, yenilenen anlaşma çerçevesinde Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki basketbolseverleri ağırlamaya devam edecek. Kahve Dünyası ayrıca sezon içerisinde taraftarlara yönelik eğlenceli etkinliklere imza atmaya ve sahiplendiği karşılaşmalarda özel hediyeler dağıtmayı sürdürecek. Anadolu Efes Fan Club üyeleri de yenilenen anlaşmayla Kahve Dünyası’nın programa özel fırsatlarından faydalanmaya başlayacak.

Anadolu Efes Spor Kulübü, yeni sezon öncesindeki partnerlik anlaşmalarıyla basketbolseverlere yönelik projeler üretmeye devam ediyor.

Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki tadım noktalarında taraftarları lezzetli ürünleriyle uzun süredir buluşturan ve salon içerisindeki maç deneyimine katkıda bulunan Kahve Dünyası, 2016-2017 sezonunda da basketbolseverleri mutlu edecek.

Fan Club üyelerine özel indirim fırsatları

İç saha maçlarının yanı sıra Anadolu Efes Spor Kulübü’nün “Bir Kitap da Sen Getir” kampanyası gibi sosyal sorumluluk projelerine de destek olan Kahve Dünyası, Fan Club üyeleri için de özel kampanyalar kurgulayacak.

Ayrıca Kahve Dünyası, partnerlik anlaşma çerçevesinde maç sahiplenerek taraftarlara özel hediyeler dağıtmaya, sürpriz etkinliklere imza atmaya ve Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki VIP Lounge’da basketbolseverleri ağırlamaya devam edecek.

Etiketler:
  • Kahve Dünyası