Anadolu Efes Spor Kulübü’nden Miço’lara Sağlıklı Beslenme Eğitimi...

Anadolu Efes Spor Kulübü, 2016-2017 sezonundaki ikinci Euroleague One Team projesine Anadolu Etap iş birliğiyle Çanakkale ve Balıkesir’de devam ediyor. Projenin üçüncü haftasında Anadolu Efes Spor Kulübü Diyetisyeni Balıkesir Tahirova Çiftliğinde One Team projesine katılan Miço’lara “Sağlıklı Beslenme” konulu bir eğitim verdi.

Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague’in sosyal sorumluluk programı One Team kapsamında Anadolu Etap iş birliğiyle basketbolla eğitimi aynı platformda buluşturan projeler gerçekleştirmeye devam ediyor. Basketbolun metaforları ile birlikte odaklanma, çabuk ve doğru karar alma, göz teması ve iletişimin önemi, kişisel beceri geliştirme, spor kültürü, hızlı problem çözme ve takım olma bilinci gibi konularda eğitimler alan çocuklar, bu kez sağlıklı beslenme konusunda kulüp tarafından bilinçlendirici eğitimler aldılar.

Sağlıklı beslenmenin önemi...

Anadolu Efes Spor Kulübü Diyetisyeni, Miço’lara sağlıklı beslenmenin önemini anlattı. Özellikle büyüme çağındaki çocukların beslenmelerinin çok önemli olduğunu söyleyen Kulüp Diyetisyeni, besin grupları ve bu besinlerin vücudumuzdaki görevleri hakkında çocuklara eğitimler verdi.

Oyun oynayarak beslenme eğitimi...

11-14 yaş grubu çocuklardan oluşan Miço’lar, basketbol sahasında sağlıklı beslenme eğitimini sohbet ederek ve çeşitli oyunlar oynayarak aldılar.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • One Team
  • Anadolu Etap
  • MİÇO