Anadolu Efes, Supplementler.com ile daha enerjik ve daha formda olacak...

Anadolu Efes Spor Kulübü, 2016-2017 sezonundaki partnerlik anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi. Sporcular için en doğru ve güvenli beslenme destekleri ürünleri sunan, “sağlıklı yaşam ve spor” trendinin öncü markası Supplementler.com, Anadolu Efes oyuncularının sezon boyunca daha güçlü, daha enerjik ve daha formda olmalarına yardımcı olacak. İş birliği çerçevesinde Dikey Vitamin AŞ’nin bünyesinde bulunan Supplementler.com’un Anadolu Efes Fan Club üyeleri ve basketbol severlere özel sürprizleri de olacak.

Partner firmalarla birlikte basketbol sevgisinin daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayan ve Abdi İpekçi Spor Salonu’nda benzersiz bir maç deneyimi oluşturan yaratan Anadolu Efes Spor Kulübü, yeni iş birliklerini duyurmaya devam ediyor.

Sporculara beslenme desteği

İki marka arasındaki partnerlik anlaşması çerçevesinde Supplementler.com, Anadolu Efes sporculara yönelik beslenme ürünleri ile destek olurken Anadolu Efes oyuncularının sezon boyunca daha güçlü, daha enerjik ve daha formda olmalarını sağlayacak. İş birliği çerçevesinde Supplementler.com’un Anadolu Efes Fan Club üyeleri ve basketbol severlere özel sürprizleri de olacak.

Sporcu beslenmesi sektörüne inovatif bir yaklaşım ile değer kazandıran Supplementler.com, alanında tek mobil uygulamasını geliştirerek hızlı ve pratik bir alışveriş deneyimi sunuyor. Supplementler.com, Anadolu Efes Spor Kulübü’nün üst düzey sporcularına destek olurken, profesyonel ya da amatör spor yapan herkese sporcu beslenmesi ve sporcu sağlığı konularında bilinçlendirme çalışmaları yapmayı da hedefliyor.

Dünyanın önde gelen fitness dergileri Muscle&Fitness, Muscle&Fitness Hers ve Flex’in de Türkiye yayın haklarını elinde bulunduran Supplementer.com, Anadolu Efesli basketbolcularla, sporcu beslenmesi ve performansı üzerine sohbetler, röportajlar yapacak. Ayrıca, Türkiye’nin en çok kabul görmüş spor salonuna üyelik ve spora teşvik fitness siteleri olan SporCard.com’dan ve FitinClass.com’dan kısa dönemli üyelikler, ve sınırsız grup derslerinden, başta Anadolu Efes Fan Club üyeleri dahil olmak üzere, sporseverler faydalanabilecekler.

“Yeni partnerimizin desteğiyle daha da güçlü olacağız”

Supplementer.com’la yaptıkları iş birliğinin kendilerini çok mutlu ettiğini dile getiren Anadolu Efes Spor Kulübü Genel Direktörü Alper Yılmaz ise görüşlerini şu şekilde ifade etti:

“Saygın markaların basketbol ekosistemine yatırım yapmaları, profesyoneller olarak bizleri çok memnun ediyor. Özellikle Supplementer.com gibi alanında öncü ve belirleyici bir marka ile Anadolu Efes Spor Kulübü’nün işbirliği yapması iki marka için de gurur verici bir gelişme. Kendileriyle gerçekleştireceğimiz projelerin basketbol severleri de mutlu edeceğine eminiz. Supplementer.com’un desteğiyle daha da güçlü olacağız. Bu nedenle Supplementer.com yetkililerine teşekkür ederim.”

Anadolu Efes’e elimizden gelen tüm desteği vererek fark yaratmalarına yardımcı olmaktan çok mutluyuz”

Supplementler.com’un kurucu CEO’su Jack Ojalvo Anadolu Efes Spor Kulübü ile yaptıkları işbirliği ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Anadolu Efes gibi Türkiye’ye mal olmuş bir spor kulübü ile bu denli kapsamlı ve uzun vadeli bir işbirliğine girmiş olmaktan dolayı mutlu ve gururluyuz. Profesyonel sporcuların dünya çapında uzun zamandan beri, düzenli şekilde ürünlerimize gösterdiği ilginin Türkiye’de de yayılması için gerekli yatırımları yapmaya devam edeceğiz. Bu çerçevede de ülkemizi dünya çapında temsil eden Anadolu Efes’e elimizden gelen tüm desteği vererek fark yaratmalarına yardımcı olmaktan çok mutluyuz.  Anadolu Efes yetkililerine çok teşekkür ediyor herkese mutlu ve spor dolu bir yıl diliyoruz.”

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Supplementler.com