Anadolu Efes Taraftarları, Geleneksel Deplasman Turuna Katılarak Takımlarını İspanya’da Yalnız Bırakmadı...

Anadolu Efes Spor Kulübü, geleneksel hale getirdiği deplasman turunu, Turkish Airlines EuroLeague’in 29. haftasındaki KIROLBET Baskonia Vitoria-Gasteiz maçı için düzenledi. Anadolu Efes taraftarları, normal sezon sonuna iki maç kala playoff turunda ev sahibi olma avantajını elde eden takımlarını, Vitoria’da yalnız bırakmadı. İspanya’ya takım uçağında seyahat eden taraftarlar, Anadolu Efes oyuncuları ile birlikte vakit geçirme fırsatını da kaçırmadılar. Takımlarının KIROLBET Baskonia’yı 102-92 mağlup ettiği karşılaşmayı yerinde seyreden taraftarlar, üç gün boyunca unutulmaz bir turun parçası oldular.

Anadolu Efes, İspanya’nın Vitoria kentindeki KIROLBET Baskonia maçı için düzenlediği deplasman turuyla taraftarlarına hem takım uçağıyla seyahat etme hem de Avrupa’nın en çok ilgi gören turizm lokasyonlarından Bask bölgesinde Vitoria, Bilbao ve San Sebastian’ın güzelliklerini keşfe çıkma fırsatı sundu.

İki gece konaklama, transferler, maç bileti ve zorunlu seyahat sigortasının dahil olduğu deplasman turuna katılan taraftarlar, hayran oldukları Anadolu Efes oyuncuları ile zaman geçirme şansı buldular.

Taraftarlardan büyük ilgi gören ve üç günlük düzenlenen tura katılan taraftarlara Anadolu Efes Spor Kulübü tişörtü de hediye edildi. Tur boyunca pek çok hatıra fotoğrafı çektiren taraftarlar, merak ettikleri tüm soruları Anadolu Efes oyuncularına sorma fırsatını da değerlendirdiler.

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün EFES Tur ile birlikte düzenlediği deplasman turunda takım uçağını dolduran basketbolseverler, İspanya’da da #BenimYerimBurası diyerek normal sezon boyunca Turkish Airlines EuroLeague’de çok başarılı performans gösteren Anadolu Efes oyuncularını yalnız bırakmadılar.