Anadolu Efes taraftarları, takım uçağıyla Litvanya’ya gidiyor...

Anadolu Efes Spor Kulübü, taraftarlarının deplasman maçlarında da “Gücünü Ortaya Koy” demeleri seyahat turları düzenlemeye devam ediyor. Basketbolseverler, Anadolu Efes’in Zalgiris Kaunas’a 21 Mart Salı günü konuk olacağı karşılaşmaya takım uçağıyla birlikte gidiyor. Uçak biletleri, transfer ve rehberlik hizmetleri, iki gece konaklama, sabah kahvaltısı, maç bileti, Petar Naumoski özel tişörtü ve New Era Anadolu Efes beresinin de dahil olduğu seyahat turu paketleri için başvurular 16 Mart Perşembe günü sona eriyor. Basketbolseverler, bir kişilik turu 455 Euro’ya, iki kişilik tur paketini ise 755 Euro’ya satın alabiliyor.

Avrupa’nın en önemli kentlerinden biri olan Kaunas, iki gün boyunca Anadolu Efes taraftarlarını ağırlayacak.

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün basketbolseverlere takım uçağıyla birlikte seyahat etme imkanı sunacağı Kaunas turu için kayıt süreci 16 Mart’ta sona eriyor.

Basketbolseverler, bu özel seyahat turuna faruk.senturk@efestur.com adresine mail atarak ya da 0538 095 08 05 telefon numarasını arayarak başvuruda bulunabiliyorlar.

Seyahat turuna katılabilmek için Schengen Vizesi’ne sahip olmak gerekiyor...

Ayrıca seyahat paketinin içerisinde Zalgiris Kaunas - Anadolu Efes maçı biletinin yanı sıra uçak biletleri, transfer ve rehberlik hizmetleri, iki gece konaklama, sabah kahvaltısı, Petar Naumoski özel tişörtleri ve New Era Anadolu Efes beresi gibi fırsatlar da yer alıyor.

Basketbolseverlerin Kaunas seyahati turuna katılabilmeleri için Schengen Vizesi’ne sahip olmaları gerekiyor.

Anadolu Efes Spor Kulübü, basketbolseverlere yönelik etkinlikleri ve projeleriyle basketbol kültürünü daha geniş kitlelere ulaşmaya sezon boyunca devam edecek.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Zalgiris Kaunas
  • Turkish Airlines Euroleague