Anadolu Efes'te Final Four Medya Günü Düzenlendi...

Turkish Airlines Euroleague play-off turunda İtalya’nın AX Armani Exchange Milan takımını 3-1 ile geçerek, üst üste üçüncü kez Final Four’a katılma başarısı gösteren Anadolu Efes, 19-21 Mayıs'ta Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da gerçekleştirilecek olan Final Four 2022 organizasyonu öncesinde bir Medya Günü gerçekleştirdi.

Anadolu Efes Spor Kulübü Tesisleri’nde gerçekleştirilen medya gününde teknik ekip ve tüm oyuncularımız hazır bulundu ve toplu takım fotoğrafı çekildi.

Fotoğraf çekiminin ardından Baş Antrenörümüz Ergin Ataman ve başarılı oyuncumuz Bryant Dunston, üst üste üçüncü kez Final Four’a yükselmenin heyecanını ve sezon boyunca yaşadıklarını paylaşmak üzere medya mensuplarının sorularını yanıtladı.

Son şampiyon olarak unvanlarını korumak istediklerini belirten Ergin Ataman, “Anadolu Efes olarak üst üste üçüncü kez Avrupa’nın en büyük basketbol organizasyonuna katılmanın heyecanını yaşıyoruz. Zorlu bir lig maratonunun ve yine zorlu play-off serisinin ardından bir kez daha Final Four’dayız. Son şampiyon olarak önce yarı finali geçmek ardından finalde şampiyonluğa ulaşarak, unvanımızı korumak istiyoruz. Final oynamayı seven bir takımız ve bir kez daha Avrupa’nın en büyük kupasını Türkiye’ye getirmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Başarılı oyuncumuz Bryant Dunston da uzun ve zorlu bir sezonu geride bıraktıklarını ifade ederek, “Yine Final Four’dayız. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz başarıya yeniden ulaşmayı hedefliyoruz. Olympiacos gibi güçlü bir rakiple karşılaşacağız. Ama tecrübeli bir takımız ve bu tip maçlara alışığız. En iyi şekilde odaklanarak yolumuza devam edeceğimize ve finalde kupayı kaldıracağımıza inanıyorum.” dedi.