Anadolu Efes’te Medya Günü...

2018 - 2019 sezonunu Basketbol Süper Ligi ve Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonu, Turkish Airlines EuroLeague ve Türkiye Kupası ikincisi olarak tamamlayan Anadolu Efes Spor Kulübü, 2019 - 2020 sezonu EuroLeague Medya Günü’nü Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirdi. Medya mensuplarının büyük ilgi gösterdiği, partner marka temsilcileri ve taraftarların katıldığı organizasyonda katılımcı taraftarlar, Anadolu Efes’in yeni sezon fotoğraflarında yer aldı. Anadolu Efes’in yeni sezon fotoğrafları ise kurgusal fotoğrafın Türkiye’deki üstadı Mehmet Turgut ile Fethi Karaduman tarafından çekildi.

2019 - 2020 sezonunda Turkish Airlines EuroLeague, Basketbol Süper Ligi, Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Türkiye Kupası’nda mücadele edecek olan Anadolu Efes, EuroLeague Medya Günü’nde kulüp paydaşları ile bir araya geldi.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirilen EuroLeague Medya Günü’ne katılan Anadolu Efes Baş Antrenörü Ergin Ataman ve oyuncular, yeni sezon öncesinde çok heyecanlı olduklarını belirtirken tüm basketbolseverleri ev sahibi olacakları karşılaşmalara beklediklerini söylediler.

Anadolu Efes Fan Club üyeleri ve sosyal medya takipçileri için unutulmaz bir gün...

Anadolu Efes, her yıl olduğu gibi bu yıl da unutulmaz bir gün yaşamaları için taraftarlarını Medya Günü’nde ağırladı. Anadolu Efes Spor Kulübü Instagram hesabından yayınlanan “Ayın Yarışması”nda en yaratıcı maç totemlerini ileten 10 öğrenci, Medya Günü’ne katılma fırsatı buldular.

Ayrıca Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması’ndan yayınlanan kampanyaya katılan ilk 20 Anadolu Efes Fan Club üyesi de takımlarıyla birlikte omuz omuza fotoğraf çektirdiler.

Hayranı oldukları basketbolcular ile tanışan ve fotoğraf çektiren Anadolu Efes taraftarları, aynı zamanda yeni sezonda kullanılacak pek çok görselde de yer aldılar. Anadolu Efes Spor Kulübü’nün yeni sezon fotoğrafları, Mehmet Turgut ve Fethi Karaduman tarafından çekildi.

Anadolu Efes, sezonun ilk resmi maçına ise Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda çıkacak. Bu önemli maçta 26 Eylül’de Fenerbahçe Beko ile karşılaşacak olan Anadolu Efes, Basketbol Süper Ligi’ndeki ilk maçında 30 Eylül’de OGM Ormanspor’u, Turkish Airlines EuroLeague’deki ilk maçında ise 4 Ekim’de FC Barcelona’yı ağırlayacak.

Etiketler:
  • Medya Günü