Anadolu Efes - Trabzonspor serisi başlıyor...

Türkiye Ligi’nde play-off çeyrek final üçüncü maçında Telekom’u 93-75 mağlup ederek seride durumu 2-1’e getiren ve tur atlayan Anadolu Efes yarı finalde Trabzonspor’un rakibi oldu.

Kazanılmış üç maç üzerinden oynanacak olan Anadolu Efes - Trabzonspor play-off yarı final serisinin ilk maçı 29 Mayıs Cuma günü 20.00’de İstanbul’da Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak.

Serinin ikinci maçı yine İstanbul’da, üçüncü maçı ise Trabzon’da oynanacak. Gerekmesi halinde dördüncü maç yine Trabzon’da ve beşinci maç da İstanbul’da oynanacak. Serinin tam programı Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından açıklanacak.

Anadolu Efes ve Trabzonspor Türkiye Ligi play-off etabında ilk kez karşı karıya gelecek.

Takımımız Trabzonspor ile bu sezon beşinci randevuya çıkacak. Sezon başında Anadolu Efes ve Trabzonspor Acıbadem Hazırlık Turnuvası’nda karşılaşmış, takımımız mücadeleden 91-75 galip ayrılmıştı. Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşma 70-66, ikinci yarıda Trabzon’da oynanan karşılaşma ise 97-71 Anadolu Efes lehine sona ererken, play-off’lar öncesinde iki takım arasında Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanan hazırlık karşılaşmasını da ekibimiz 87-56 kazanmıştı.

Etiketler:
  • TBL
  • Trabzonspor