Anadolu Efes, Üst Üste İkinci Kez Sosyal Sorumluluk Projelerinde Avrupa’da Finale Kalan Takımlar Arasında Yer Aldı...

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün Turkish Airlines EuroLeague’in kurumsal sosyal sorumluluk programı One Team kapsamında Okyanus Kolejleri iş birliğinde gerçekleştirdiği proje, EuroLeague tarafından One Team Ödülü’ne aday gösterildi. Anadolu Efes’in One Team projesinde genç nesile özgüven ve spor yapma alışkanlığı kazandırma hedefli çalışmalar gerçekleştirilmişti. Geçtiğimiz sezon da bu onura erişen Anadolu Efes ile birlikte One Team Ödülü final listesine Hapoel Bank Yahav Jerusalem, Lietkabelis Panevezys, Olympiacos, Unicaja Malaga ve Zalgiris Kaunas kaldı. One Team Ödülü’nün kazananı, Eylül ayındaki “One Team Yıllık Semineri”nde açıklanacak.

Kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ile toplumun farklı kesimlerine dokunmaya devam eden Anadolu Efes Spor Kulübü, geçtiğimiz yılın ardından bu yıl da Turkish Airlines EuroLeague One Team Ödülü’nde final listesine kaldı.

One Team programına önemli katkı veren kulüplerden biri olan Anadolu Efes’in finale kalmasını sağlayan proje için Okyanus Kolejleri ile iş birliği gerçekleştirilmiş, genç nesile özgüven ve spor yapma alışkanlığı kazandırma hedefli çalışmalar 8 hafta boyunca uygulanmıştı.

Birkan Batuk ve Onuralp Bitim de One Team katılımcılarına eğitimler verdi...

Anadolu Efes Spor Kulübü Genç Takımı Yardımcı Antrenörü ve Yıldız A Takımı Baş Antrenörü Ozan Havuzlu ile birlikte Okyanus Kolejleri eğitmenleri tarafından verilen eğitimlerde basketbolun metaforları kullanılarak sosyalleşme, iletişim kurma, odaklanma, takım olma bilincine erişme, paylaşma ve hedef koyma gibi konularda eğitimler verilmişti.

Bu proje çerçevesinde kulübün One Team Elçisi Birkan Batuk’un yanı sıra başarılı oyuncu Onuralp Bitim de One Team katılımcıları ile bir araya gelmiş, basketbol ve yaşam deneyimlerini öğrenciler ile paylaşmışlardı.

Ödülü kazanan takım Eylül ayında açıklanacak...

EuroLeague tarafından ikinci kez düzenlenen One Team Ödülü’nü kazanan takım ise Eylül ayında düzenlenecek “One Team Yıllık Semineri”nde açıklanacak. Anadolu Efes, bu ödülü kazanması halinde EuroLeague Devotion Pazarlama Ödülleri’nde olduğu gibi bu onura erişen ilk Türk takımı olacak.

One Team Ödülü’ne 2017 – 2018 sezonu içerisinde EuroLeague ve EuroCup’ta mücadele eden tüm takımlar katılırken, Anadolu Efes 40 takım arasından final listesine kalan altı takımdan biri olarak bu alanda da önemli bir başarı elde etti.

Anadolu Efes Spor Kulübü, One Team projeleri ile bu programa değer katmaya 2018 – 2019 sezonunda da devam edecek.