Anadolu Efes ve Sportive’den ÖzdilekPark İstanbul’da Taraftar Buluşması...

Sportive’in iki sezondur forma ve spor giyim partneri olduğu Anadolu Efes Spor Kulübü’nün 2019-2020 sezonunda giyeceği maç formaları ve lisanslı ürünleri, Anadolu Efes takımının katılımıyla ÖzdilekPark İstanbul’da taraftarlara tanıtılacak.

Taraftar Buluşması’nda Anadolu Efes ürünleri indirimli olacak...

Baş Antrenör Ergin Ataman ile birlikte oyuncuların yeni sezon öncesi taraftarlarıyla bir araya gelerek lisanslı Anadolu Efes ürünlerini imzalayacağı etkinlik, 28 Eylül 2019 Cumartesi günü ÖzdilekPark İstanbul’da 17.00 - 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Bu sene İstanbul’da 5. yaşını kutlayan ÖzdilekPark İstanbul’un -2. (eksi 2) katında yer alan etkinlik alanına kurulacak basketbol potasında izleyiciler için gösteri atışları da yapacak olan Anadolu Efes oyuncuları yeni sezon formalarıyla birlikte taraftarlarıyla ilk kez buluşacaklar.

Taraftarlar, bu özel etkinlikte 2018 - 2019 sezonunu Basketbol Süper Ligi ve Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonu, Turkish Airlines EuroLeague ve Türkiye Kupası ikincisi olarak tamamlayan takımlarının lisanslı ürünlerine özel indirimlerle sahip olabilecek.

Anadolu Efes, Sportive formalarıyla EuroLeague Finali’ne çıkmıştı...

Basketbol tarihinde ilk defa Anadolu Efes, bir Türk markasına ait formayla EuroLeague Final Four organizasyonunda finale çıkmıştı. Türkiye’nin yerel sermayeli en büyük spor perakendecisi olan Sportive’in Anadolu Efes Spor Kulübü için özel olarak, performans artıran “hyper fit” teknolojisiyle tasarladığı lisanslı ürünler, gösterilen yoğun ilgi sebebiyle defalarca yeniden üretilmişti.

Basketbolseverler, Sportive tarafından üretilen Anadolu Efes Spor Kulübü maç formaları ve lisanslı ürünlerine Sportive ÖzdilekPark İstanbul mağazasının yanı sıra www.sportive.com.tr adresinden ulaşabilecek.