Anadolu Efes’te medya günü...

Anadolu Efes Spor Kulübü, 2015-16 Euroleague sezonu öncesinde düzenlenen Medya Günü’nde medya mensuplarıyla bir araya geldi. 28 Eylül Pazartesi günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte kulübün yeni sezon kadrosu tanıtılırken oyuncular da adidas tarafından Anadolu Efes Spor Kulübü’ne özel üretilen yeni sezon formaları ile medya mensuplarının karşısına çıktı. Medya Günü’nde Anadolu Efes Spor Kulübü’nün 2015-2016 sezonu fotoğraf çekimi de ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut tarafından yapıldı.

Anadolu Efes Spor Kulübü sporcuları ve teknik kadro, 2015-2016 sezonu öncesinde düzenlenen Euroleague Medya Günü’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Etkinlikte yeni sezonda kullanılacak fotoğraf ve videoların çekimi yapılırken, oyuncular adidas tarafından üretilen yeni sezon formaları ile medya mensuplarının karşısına çıktı.

Etkinlikte Anadolu Efes Spor Kulübü’nün 40. Yıl kutlama etkinlikleri kapsamında sosyal medyada Anadolu Efes taraftarlarının paylaşım platformu olarak hazırlanan Anadolu Efes Spor Kulübü “40. Yıl Mesaj Zinciri” projesi de tanıtılırken, kulübün geçmişte kazandığı bazı kupalar da Euroleague Medya Günü’ne özel olarak sergilendi.

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün 40. Yılı’nı kutlanacağı ve her kulvarda büyük başarılar hedeflediği 2015-16 sezonuna koç Dusan Ivkovic yönetiminde başlayan Anadolu Efes’in kadrosunda yer alan Doğuş Balbay, Alex Tyus, Oğulcan Baykan, Derrick Brown, Cedi Osman, Birkan Batuk, Dario Saric, Furkan Korkmaz, Nenad Krstic, Okben Ulubay, Jayson Granger, Thomas Heurtel, Jon Diebler, Emircan Koşut, Bryant Dunston ve Ahmet Düverioğlu, Medya Günü çekimlerinde yer alırken bir yandan da medya mensuplarının sorularını yanıtladılar...

40 yıllık köklü mazisi boyunca Türkiye’nin basketbolda en çok kupa kazanan kulübü olan Anadolu Efes, yeni kupalar kazanmayı beklediği 2015-16 sezonunda dünyanın en prestijli spor giyim firmalarından adidas’ın Anadolu Efes Spor Kulübu için özel olarak ürettiği tasarım formalarla mücadele edecek.

Anadolu Efes Spor Kulübü tarafından 2015-2016 sezonunda kullanılacak takım fotoğrafının çekimini kurgusal fotoğrafın Türkiye’deki üstadı, kendisi de bir basketbol tutkunu olan fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut gerçekleştirdi.

Anadolu Efes Spor Kulübü, Euroleague Medya Günü’nde yeni sezonda taraftarlarına sunduğu maç deneyimine yönelik uygulamaları da partnerleri ile birlikte 40.Yıl heyecanını vurgulayarak medya mensupları ile paylaştı.

Etiketler:
  • euroleague