Anadolu Efes'te Medya Günü...

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün 2017 – 2018 sezonu Euroleague Medya Günü, çok sayıda medya mensubunun katılımıyla Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması’nda oluşturulan kampanyaya 500 puan karşılığında katılan 20 şanslı Fan Club üyesinin de oyuncularla birlikte fotoğraf çekimlerine katıldığı etkinlikte, yeni sezonda oyuncular tarafından giyilecek formalar da tanıtıldı. Anadolu Efes’in yeni sezon fotoğraflarının çekimini ise kurgusal fotoğrafın Türkiye’deki üstadı, kendisi de bir basketbol tutkunu olan fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut gerçekleştirdi.

Anadolu Efes Spor Kulübü çalışanları ve teknik kadrosunun da katıldığı fotoğraf çekimlerinde Anadolu Efes oyuncuları tam kadro yer aldı.

2017 – 2018 sezonu kadrosunda yer alan kaptan Doğuş Balbay, Ricky Ledo, Errick McCollum, Derrick Brown, Yiğitcan Saybir, Birkan Batuk, Arda Erdoğan, Onuralp Bitim, Berk Demir, Brock Motum, Josh Adams, Vladimir Stimac, Muhaymin Mustafa, Edo Muric, Bryant Dunston ve Krunoslav Simon, hem fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut’a poz verirken eğlenceli dakikalar geçirdiler hem de medya mensuplarının sorularını yanıtladılar. 

Oyuncular aynı zamanda adidas tarafından Anadolu Efes Spor Kulübü için özel olarak üretilen yeni sezon formalarını da ilk kez giyme fırsatı buldular.

Fan Club üyeleri de fotoğraf çekimlerinde yer aldılar

Anadolu Efes, gün boyu süren organizasyon boyunca 20 Anadolu Efes Fan Club üyesine de ev sahipliği yaptı. Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması üzerinden oluşturulan kampanyaya 500 puan karşılığında başvuran ilk 20 taraftar, hem hayranı oldukları oyuncularla vakit geçirdiler hem de fotoğraf çekimlerinde yer aldılar.

Ayrıca Anadolu Efes Spor Kulübü’nün eğlenceli ve dinamik maskotu Çaylak da yaptığı muzipliklerle tüm katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşattı.

“Tüm basketbolseverleri Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki maçlarımıza davet ediyoruz”

Taraftarlar, partner firma temsilcileri ve kulüp paydaşlarının da katıldığı etkinlikte formalarını Anadolu Efes oyuncularına imzalatmayı da ihmal etmediler.

Etkinlikte medya mensuplarıyla görüşen Başantrenör Velimir Perasovic ve oyuncular, Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynayacakları maçlara tüm basketbolseverleri davet ettiklerini söylediler.

Anadolu Efes, sezon boyunca düzenleyeceği etkinliklerde medya mensupları ve taraftarlarla bir araya gelmeyi sürdürecek.

 

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Medya Günü