Anadolu Efes’ten ''Playoff’a 5 Kala Paketi''...

Anadolu Efes Spor Kulübü, Turkish Airlines Euroleague normal sezonundaki kalan tüm iç saha karşılaşmaları için paket bilet kampanyası oluşturdu. Basketbolseverler, Anadolu Efes Kızları’nın tribünleri coşturan dansları ve maskot Çaylak’ın eğlenceli performanslarının yanı sıra sürpriz yarışmaların da gerçekleştirileceği beş karşılaşmanın paket biletlerini, www.tixbox.com.tr‘den satın alabilecek. Anadolu Efes’in Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki maçlarında basketbol heyecanı ve eğlence, basketbolseverleri bekliyor.

Anadolu Efes taraftarlarının Turkish Airlines Euroleague’de kalan beş iç saha maçındaki heyecanı yerinde yaşamaları için hazırlanan paket biletler, www.tixbox.com.tr‘de satışa sunuldu.

Basketbolseverler, Anadolu Efes’in Baskonia Vitoria Gasteiz, Brose Bamberg, Maccabi Fox Tel Aviv, Fenerbahçe ve Olympiacos’a karşı oynayacağı maçların biletlerini satın alma fırsatı bulabilecek.

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün Turkish Airlines Euroleague normal sezonundaki iç saha maç programı ise şu şekilde:

24 Şubat, 20.00: Anadolu Efes - Baskonia Vitoria Gasteiz
10 Mart, 20.00: Anadolu Efes - Brose Bamberg
16 Mart, 20.00: Anadolu Efes - Maccabi Fox Tel Aviv
23 Mart, 20.30: Anadolu Efes - Fenerbahçe
30 Mart, 20.00: Anadolu Efes - Olympiacos

Basketbolseverler, Anadolu Efes Kızları ve Çaylak’ın performanslarını da izleyebilecek
Basketbolseverler Şubat ve Mart aylarında, Anadolu Efes partnerlerinin sahipleneceği karşılaşmalarda çok özel performanslara da tanıklık edecek.

Kulüp maskotu Çaylak ve Anadolu Efes Kızları’nın eğlenceli performanslar sergileyeceği, Anadolu Efes’in Sesi Mustafa Özben’in coşkulu anonslarıyla renk katacağı maçların paket biletleri, şu fiyatlarla satın alınabilecek:

  • Tribün 3. Kategori: 100 TL
  • Tribün 2. Kategori: 175 TL
  • Hepsiburada Tribünü 1. Kategori: 350 TL

Basketbolseverler, Anadolu Efes Spor Kulübü’nün “Playoff’a 5 Kala Paketi”ni şu adres üzerinden satın alabilirler: https://www.tixbox.com.tr/etkinlik/4131/playoffa-5-kala

Anadolu Efes Spor Kulübü, basketbolseverlerin Avrupa’nın en üst düzey basketbol organizasyonundaki karşılaşmaları yerinde takip etmesi adına özel kampanyalar gerçekleştirmeye sezon boyunca devam edecek.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • TIXBOX