Ataman: ''Basketbol kalitesi yüksek bir maç olacak...''

Turkish Airlines Euroleague 24. hafta maçında 1 Mart 2018, Perşembe günü İtalya’nın AX Armani Exchange Olimpia Milan takımı ile deplasmanda mücadele edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“AX Armani Exchange Olimpia Milan takımının başında çok önemli bir antrenör olan Simone Pianigiani var. Kadroları da çok kaliteli. Bu açıdan güzel bir maç olacak, stresten uzak ama basketbol kalitesi yüksek bir maç olacak. Aslında bu maç her iki takımın da daha değişik şartlarda oynamak istediği bir maç. Ama sonuçta bir Euroleague maçı. Dragic’in yanı sıra takımımızda sakatlığı devam eden Simon oynamayacak. Maçı galibiyet ile tamamlamak için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bundan sonraki Euroleague karşılaşmaları bizim için prestij niteliğinde ama kazanmak istediğimiz maçlar. Bu yüzden Milano’ya iddialı bir şekilde gidiyoruz.”

Oyuncumuz Onuralp Bitim ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Turkish Airlines Euroleague’de oynadığımız her maçın olduğu gibi, AX Armani Exchange Olimpia Milan ile deplasmanda zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Hedefimiz Milano deplasmanında iyi basketbol oynayıp, maç sonunda galibiyete ulaşmak.”

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Onuralp Bitim
  • Turkish Airlines Euroleague
  • AX Armani Exchange Olimpia Milan
  • Ergin Ataman