Ataman: “Bugünkü oyundan memnunum...”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 19. hafta maçında Demir İnşaat Büyükçekmece’yi 77-63 mağlup eden Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Bugün takımın oynadığı oyundan memnunum. Euroleague’de kötü bir maç oynadık Milano’da. Bunun dönüşünde bir reaksiyon göstermemiz gerekiyordu, ki bu reaksiyonu da gösterdik. İyi savunma yaptık. Büyükçekmece iyi bir takım. Kendi evinde ofansif özellikleri yüksek oyuncuları var. Onları 63 sayıda tutmayı başardık. Weems’in geldiği günden beri müthiş bir katkısı var. Bu da bize güven veriyor. Bu arada Birkan’ın tomografisi temiz çıktı şükür, bir sıkıntısı yok.”

Oyuncumuz Bryant Dunston ise toplantıda şöyle konuştu: “Bugün oyuna iyi enerji koyduk ve agresif bir oyun sergiledik. Tüm sezon boyunca özellikle savunmada yaşadığımız sıkıntı savunmaya odaklanamamaktı. Bugün topu iyi çevirdik. Kısa oyuncularımız da hücum ribauntlarına iyi katkı verdi. Bugünkü galibiyetin kilit noktalarından biri de buydu. Her zaman savunmada rakibi 70 sayı altında tutma hedefimiz var, bugün bu hedefi gerçekleştirdik. Yapmamız gereken şey aynı işi her maçta tekrar etmek.”

Etiketler:
  • Bryant Dunston
  • Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol
  • Ergin Ataman