Ataman: ”EA7 Emporio Armani Milan Maçında Oynadığımız Basketbolu Bu Maçta da Sahaya Yansıtmaya Çalışacağız...”

Turkish Airlines Euroleague 32. hafta maçında 30 Mart 2023, Perşembe günü İtalya’nın Virtus Segafredo Bologna takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

"EA7 Emporio Armani Milan maçında oynadığımız basketbolu bu maçta da sahaya yansıtmaya çalışacağız. Virtus Segafredo Bologna takımı ağır bir Maccabi Playtika Tel Aviv mağlubiyetinden geliyor ve mutlaka reaksiyon göstereceklerdir. Iffe Lundeberg, Tornike Shengelia ve Marco Belinelli en önemli hücum silahları. Avrupa şampiyonu coachları Sergio Scariolo ile değişken taktikler uygulayabilen çok tehlikeli bir takım..."

Başarılı oyuncumuz Erten Gazi ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Play-off mücadelemizin son maçları bizler için çok önemli. Salı günkü EA7 Emporio Armani Milan maçında iyi bir galibiyet aldık. Evimizde oynayacağımız Virtus Segafredo Bologna mücadelemizde de Anadolu Efes karakterini sahaya yansıtarak haftayı iki galibiyet ile kapatmak istiyoruz..."