Ataman: ''Euroleague sezonuna galibiyetle başlamak istiyoruz...''

Turkish Airlines Euroleague ilk hafta maçında 11 Ekim 2018, Perşembe günü Almanya’nın Bayern Münih takımı ile deplasmanda mücadele edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Euroleague sezonuna galibiyetle başlamak istiyoruz. Bayern Münih, kontrollü ve iyi basketbol oynayan sert bir takım. Biz de öncelikle son zamanlarda yaptığımız savunmayı yaparak, hücumda da skorer oyuncularımızın daha fazla katkı vermesi ile birlikte Almanya deplasmanındaki ilk Euroleague maçımızdan galibiyet ile dönmek istiyoruz.”

 

Takım kaptanımız Doğuş Balbay ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “İlk maçımızı Euroleague’in yeni ekibi Bayern Münih’e karşı deplasmanda oynayacağız. Hem kupada hem ligde galibiyet alarak güzel bir başlangıç yaptık. Umarım üçüncüsü de Euroleague maçında gelir ve sezonu üçte üç yaparak açmış oluruz. Bayern Münih çok ciddi bir ekip. Güzel bir takım kurdular. Ama biz de yeni oyuncularımızın kaynaşması ile birlikte çok tehlikeli bir takım olduk. Bu sene bunu Euroleague’de göstermek istiyoruz.”

Etiketler:
  • Doğuş Balbay
  • Ergin Ataman