Ataman: “Gerekli tedbirleri alacağız...”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 12. hafta maçında Banvit’e 99-77 mağlup olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Ağır bir mağlubiyet bizim açımızdan. Takımın son derece dirençsiz ve isteksiz bir görüntüsü vardı sahada. Gerekli tedbirleri alacağız. Anadolu Efes’te hiç bir oyuncunun bu tarz bir görüntü vermeye hakkı olamaz, Anadolu Efes forması giyiyorsa. Gerekli tedbirleri alacağız. Son iki haftada, geçen hafta İstanbul Büyükşehir Belediye mağlubiyeti, bugün Banvit mağlubiyeti, ikisi de çok ağır. Euroleague’de Cuma günkü performansımızdan sonra bugün çok daha farklı bir Efes bekliyorduk hepimiz. Ama bunu anlamakta zorluk çekiyorum. Ben de yeniyim, oyuncularla yeni tanışıyorum ama benim için de bu isteksizlik ve dirençsizlik çok büyük bir sürpriz oldu. Ama gerekli tedbirleri alacağız.”

Oyuncumuz Vladimir Stimac ise toplantıda şöyle konuştu: “Banvit’i tebrik ederim. Söyleyecek çok fazla bir şey yok. Çok kötü bir maç çıkardık. Çalışıp kendimizi geliştirmeliyiz ve daha iyi olmaya çalışmalıyız.”

Etiketler:
  • Vladimir Stimac
  • Ergin Ataman