Ataman: ''Hücumda Kolektif Oyunumuza Devam Etmemiz Gerekiyor...''

Turkish Airlines Euroleague dördüncü hafta maçında 15 Ekim 2020, Perşembe günü Litvanya’nın Zalgiris Kaunas takımı ile deplasmanda mücadele edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Zalgiris Kaunas, Euroleague’e üç deplasman galibiyeti alarak en formda başlayan takım. Biz ilk iki hafta sergilediğimiz kötü oyun sonrasında Alba Berlin karşısında iyi basketbolumuza dönerek ritim bulmaya başladık. Zalgiris Kaunas maçını kazanmak için hücumda kolektif oyunumuza devam etmemiz gerekiyor. Seyirci önünde zor ve gerçek bir deplasman maçına çıkacağız.”

Başarılı oyuncumuz Adrien Moerman ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Euroleague’e belki istediğimiz gibi başlayamadık ama Alba Berlin deplasmanında aldığımız galibiyet bizim için önemliydi. Zalgiris Kaunas güçlü bir takım, Euroleague’e üç dış saha galibiyeti ile başladılar. Çok dikkatli olmalıyız ve kendi oyunumuzu oynamalıyız. Takım oyunumuzu sahaya yansıtırsak, çift maç haftasında ikinci galibiyetimizi alabileceğimizi düşünüyorum.”