Ataman: ”İlk maça göre daha kararlı, daha tempolu bir basketbol oynadık...”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play off yarı final birinci maçında Galatasaray Doğa Sigorta’yı 80-68 mağlup eden Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

"Bugün ilk maça göre daha kararlı, daha tempolu bir basketbol oynadık. Maçın ilk çeyreğindeki molamızdan sonra daha tempolu, hücumda ne yaptığını bilen, iyi savunma yapan bir takım vardı sahada. Üçüncü çeyreğin ortalarına doğru da maçı kazanmayı garantiledikten sonra genç oyuncularımızla maçı tamamladık. Seri 2-0, final için bir galibiyet daha almamız gerekiyor."

Başarılı oyuncumuz Metecan Birsen ise görüşlerini şu şekilde açıkladı: "Bizim için yarı final serisinde 2-0'ı yakalamak için önemli bir maçtı. İyi bir atmosfer vardı bugün, hem bizim seyircimiz hem de Galatasaray'ın seyircisi tribündeydi. Kazandığımız için mutluyuz, önümüzde üçüncü maçımız var. Zorlu bir maç olacak onların sahasında, en iyi şekilde hazırlanıp 3-0 yapmak için yarından itibaren çalışmalarımıza başlayacağız."

Etiketler:
  • Metecan Birsen
  • Galatasaray Doğa Sigorta