Ataman: ''İlk Maçın Rövanşını Almak İstiyoruz...''

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta maçında 21 Ocak 2021, Perşembe günü Rusya’nın Zenit St Petersburg takımına konuk olacak olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Zenit St Petersburg, Kevin Pangos ve Arturas Gudaitis ikilisi ile çok iyi bir guard - pivot kombinasyonuna sahip ve sezonun en iyi basketbol oynayan takımlarından biri. Ayrıca dış atıcıları Billy Baron, Austin Hollins ve KC Rivers hücumda çok etkili. İyi savunma yapıp, az top kaybı ile hücum etmeliyiz. İstanbul’da eksik kadro ile son anlarda kaybettiğimiz sezonun ilk maçının rövanşını almak istiyoruz.”
 


Oyuncumuz Sertaç Şanlı ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Bu hafta zorlu bir deplasmanda mücadele edeceğiz. Son haftalarda Euroleague’de yükselen bir form grafiğimiz var ve son üç maçımızdan galibiyet ile ayrıldık. Ligin ilk haftasında yenildiğimiz rakibimizi bu kez biz evinde yenmek ve galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Sıralamadaki yerimizden memnun değiliz, olabildiğince çok sayıda maç kazanıp en üst sıralara yükselmek arzusundayız.”