Ataman: ''Kazanmak için en üst düzeyde mücadele edeceğiz...''

Turkish Airlines Euroleague 12. hafta maçında 13 Aralık 2018, Perşembe günü Yunanistan’ın Olympiacos takımı ile deplasmanda mücadele edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Klasik bir Olympiacos-Anadolu Efes derbisi. Pire’de zor bir maç olacak. Olympiacos takımının başında çok saygı duyduğumuz bir antrenör var, David Blatt. Ayrıca Spanoulis, Printezis, Papanikolaou ve Mantzaris gibi çok tecrübeli yerli oyunculardan kurulu bir kadrosu var. Zaman zaman tabi ki sistem değişikliğinde yabancı oyuncuların değişmesinden dolayı sıkıntılı maçlar yaşadılar ama özellikle kendi sahasında çok daha sert basketbol oynayan ve Euroleague’in favorileri arasında olan bir takım. Biz de bu maçı galibiyet ile kapatıp, sıralamadaki yerimizi korumak istiyoruz. Beaubois’nın sakatlığı devam ediyor. Ümit ediyorum ki maç saatine kadar yetişir, sağlık ekibimiz yoğun bir çaba sarf ediyor. Bizim için önemli bir oyuncu. Pire’de kazanmak için her zaman olduğu gibi en üst düzeyde mücadele edeceğiz.”

Oyuncumuz Tibor Pleiss ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Kolay bir maç olmayacak. Deplasmanda oynuyoruz, yani müthiş seyircimiz yanımızda olmadan mücadele edeceğiz. Olympiacos, son dönemde bir kaç maç kaybetti. Biz de geçtiğimiz hafta Real Madrid’e mağlup olduk. Şimdi bu maçı kazanmak için elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağız...”

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • olympiacos
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Ergin Ataman
  • Tibor Pleiss