Ataman: ''Kazanmak İçin Maçın Sonuna Kadar Mücadele Edeceğiz...''

Turkish Airlines Euroleague 24. hafta maçında 28 Şubat 2019, Perşembe günü Fenerbahçe Beko’ya konuk olacak olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Euroleague’in en zor maçlarından birini oynayacağız. Fenerbahçe Beko bu sezon kendi sahasında hiç maç kaybetmedi. Teknik kadrolarına ve oynadıkları basketbola çok saygı duyuyoruz. Ancak biz de Euroleague’de hedeflerimiz doğrultusunda kalan her maça bir final maçı gibi yaklaşıyoruz. Bunun için de Ülker Arena’da iyi basketbol oynayarak galip gelmeye çalışacağız. Hafta içinde bu maça çok iyi hazırlanamadık. Micic ve Doğuş’un sakatlıklarının yanı sıra milli takıma üç oyuncumuz gitti. Kadro olarak sıkıntı yaşadık. Maça tam kadro çıkıp, kendi sistemimizi ortaya koyarak kazanmak için maçın sonuna kadar mücadele edeceğiz.”
 


Oyuncumuz Vasilije Micic ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Zor bir mücadele olacak. Bu sezon Fenerbahçe Beko ile beşinci randevuya çıkacağız. Herkesin bildiği gibi iki takım da birbirlerini çok iyi tanıyor. Önemli olan bizim maça nasıl başlayacağımız ve nasıl oynayacağımız. 40 dakika boyunca yüksek konsantrasyon ile mücadele etmeliyiz.”

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Ergin Ataman
  • Vasilije Micic
  • Fenerbahçe Beko